Nieuws / Artikelen met het woord

58126 artikelen gevonden. Artikel 1931 tot 1935
Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 10 juni 2017

Donderdag overleg ECB, koerswijziging in het verschiet?

Het gaat de Europese economie voor de wind, verschillende macro-economische data tonen aan dat het herstel blijft duren en dat het beleid van de Europese Centrale Bank zijn vruchten aan het afwerpen is. Donderdag komen de bestuursleden van de ECB bij elkaar om te bespreken hoe het monetair beleid er in de nabije toekomst uit zal gaan zien.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 10 juni 2017

Australië evenaart economisch groeirecord Nederland

Australië heeft met zijn 103e kwartaal op rij zonder recessie een economisch record geëvenaard. Dat record was in handen van Nederland, dat tot het uitbreken van de wereldwijde financiële en bankencrisis ook 103 kwartalen op rij groei kende.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 10 juni 2017

Market Cap Cryptocurrencies naar nieuw record: $100 miljard

Hoewel de gevestigde media en tevens menig conservatief ingesteld investeringsbedrijf de cryptocurrencies nog altijd wegzetten als de nieuwe tulpenmanie, blijft de kracht van deze nieuwe cryptomarkt enorm. De vraag naar deze nieuwe financiële digitale munten blijft stijgen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 9 juni 2017

Jim Rogers: Zo verdien je gemakkelijk 10%

De legendarische belegger Jim Rogers is doorgaans bijzonder negatief over de toekomst van het financiële systeem. Maar In tegenstelling tot andere doemdenkers ziet hij altijd ergens wel enkele lichtpuntjes. Momenteel zijn dat Rusland en Japan.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 9 juni 2017

De PR-uitspraken van de Wereldbank

De Wereldbank voorspelt dat de economie in de hele wereld het komende jaar gaat groeien. ‘Dat zijn PR-uitspraken van de Wereldbank. Dat kan wel even wat duiding gebruiken. 2016 was voor de wereldeconomie namelijk een heel matig jaar, een van de slechtste jaren na de crisis.’