Nieuws / Artikelen met het woord

57591 artikelen gevonden. Artikel 1931 tot 1935
Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 11 april 2017

Depositogarantiestelsel is een schijnzekerheid

Spaarders hebben er alle vertrouwen in dat hun spaargeld dankzij het depositogarantiestelsel nu veilig is, maar is dat wel terecht? Marketupdate duikt in het depositogarantiestelsel en concludeert dat het volstrekt onvoldoende is om spaarders te compenseren bij het omvallen van een grote bank.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 11 april 2017

In 2019 opent de eerste goud-, zilver en kopermijn … in de oceaan

Het beursgenoteerde Nautilus Minerals is een van de eerste bedrijven ter wereld die experimenteerde met mijnbouw onder water. In 2019 wil het de eerste goud-, zilver- en kopermijn ter wereld openen voor de kust van Papua Nieuw Guinea, … midden in de oceaan.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 11 april 2017

Japan en de demografische nachtmerrie: ‘Een type maatschappij dat we enkel kennen uit science-fictionfilms’

In 2015 telde Japan 127 miljoen inwoners. In 2065 zullen er dat nog 88 miljoen zijn, een daling van 39 miljoen op amper 50 jaar. Dat blijkt uit cijfers van het National Institute of Population and Security Research. De Japanse premier

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 11 april 2017

Martin Armstrong verwacht ineenstorting socialisme

Volgens trendwatcher Martin Armstrong stevent de Westerse wereld af op een nieuwe crisis die veel ingrijpender is dan alles wat we tot op heden gezien hebben. Hij verwacht een totale ineenstorting van het socialisme, omdat de staatsschulden op een gegeven moment onhoudbaar zullen worden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 11 april 2017

UBS: “Dit is onze verwachting over de goudprijs”

De goudprijs heeft er een geweldig kwartaal opzitten. Tijdens de eerste drie maanden van dit beursjaar wist de goudmarkt goede zaken te doen. En daarmee werd er een vervolg gegeven aan de herstelbeweging die in het jaar 2016 werd ingezet.

De goudprijs beweegt op dit moment nog een stuk onder het niveau dat in de zomer van 2016 werd bereikt, maar het negatieve sentiment van de laatste maanden van 2016 is de afgelopen tijd doorbroken. Op dit moment heerst er weer een positief sentiment onder de goudbeleggers en steeds meer beleggers zien in dat de goudmarkt wel erg interessant geprijsd is.