EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1931 tot 1935 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 12 februari 2018

Gibraltar gaat ICO’s aan regels onderwerpen

’s Wereld eerste ICO regularisaties zitten er aan te komen, uit een onverwachte hoek weliswaar. Dat maakte de overheid van Gibraltar en de Gibraltar Financial Services Commission (GFSC) bekend tijdens een interview met Reuters. Er is een wetsontwerp in de maak dat ervoor zal zorgen dat de initiatiefnemers meer binnen de lijntjes moeten gaan kleuren.

We worden de laatste tijd overrompeld door ontzettend veel ICO’s. Sinds de populariteit van cryptomunten naar een ongezien niveau is gestegen, zijn er steeds meer nieuwe munten die ook hun plaatsje op de markt willen veroveren. De toename van deze vele ICO’s baarden overheden en wetmakers zorgen omdat hier geen officiële regels voor vastliggen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 12 februari 2018

Poetin hoopt dat Europa sancties opheft

Poetin hoopt dat men in de Westerse wereld snel genoeg krijgt van de sancties tegen Rusland en dat er dan ook ruimte komt om de relaties weer te normaliseren. Volgens de Russische president is het beleid van “kunstmatig opgelegde beperkingen in de zakelijke relaties” een doodlopende weg die voor beide partijen alleen maar verliezen heeft opgeleverd.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zondag 11 februari 2018

Argentinie verdedigt banden met China en Rusland

Argentinië wil een goede handelsrelatie met China en Rusland opbouwen en gelooft niet dat dit een conflict oplevert in haar relatie met de Verenigde Staten. Dat zei Horacio Reyser, secretaris voor internationale economische relaties bij het Argentijnse ministerie van Buitenlandse Zaken, in een verklaring tegenover Reuters.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zondag 11 februari 2018

IMF-directeur maakt zich geen zorgen over koersdalingen

De sterke koersdalingen op de beurzen van afgelopen week zijn geen reden tot zorg, gezien de nog altijd sterke economische groei. Wel blijven hervormingen noodzakelijk om toekomstige crises af te wenden, zegt directeur Christine Lagarde van het Internationaal Monetair Fonds (IMF).

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 11 februari 2018

'RBS wacht miljardenboete in slepende zaak over rommelproducten'

Amerikaanse en Britse autoriteiten zijn dichtbij een akkoord over een straf voor Royal Bank of Scotland (RBS) voor het aanbieden van rommelproducten. Daarmee nadert een van de laatste grote zaken over het ontstaan van de financiële crisis in 2008 zijn einde.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs