EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19301 tot 19305 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 20 december 2014

Chinezen massaal naar Rusland vanwege crisis

Chinezen trekken deze winter massaal naar Rusland om inkopen te doen.

Chinezen trekken deze winter massaal naar Rusland om inkopen te doen.

Tijdens het winterseizoen zijn reizen naar het buurland normaal gesproken niet in trek, maar de roebelcrisis maakt het land nu juist aantrekkelijk, meldt de Chinese krant China Daily zaterdag.

Het online reisbureau Tongcheng Network Technology Share Co zegt dat er in december 113 procent meer reizen naar Rusland zijn geboekt dan in november.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 december 2014
Geplaatst op: vrijdag 19 december 2014

Russische muntcrisis veroorzaakt paniek in Wit-Rusland

In Wit-Rusland is vandaag paniek uitgebroken door de instorting van de Russische roebel. De bevolking haastte zich naar wisselkantoren uit vrees dat ook de Wit-Russische roebel zou inzakken. President Aleksandr Loekasjenko vraagt de bevolking zich geen zorgen te maken en in plaats Kerst en Nieuwjaar voor te bereiden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 19 december 2014

Roebel herstelt zich

Russia’s rouble strengthened on Friday after finance minister Anton Siluanov confirmed his ministry had sold foreign currency and on expectations that exporters will step up dollar sales.

Russia’s rouble strengthened on Friday after finance minister Anton Siluanov confirmed his ministry had sold foreign currency and on expectations that exporters will step up dollar sales.

Earlier, the rouble was around 2.7 per cent stronger against the dollar at 59.85 and gained 2.7 per cent to trade at 73.65 versus the euro.

The rouble’s recovery is in contrast to intense selling pressure earlier this week, when the rouble at one stage had fallen about 20 per cent against the dollar on the day before rising again, threatening the relative financial stability on which president Vladimir Putin has built his popularity.

Lees verder op irishtimes.com
Geplaatst op: vrijdag 19 december 2014

'Grieks parlementslid kreeg 3 miljoen euro aangeboden in ruil voor stem voor volgende president'

Pavlos Chaikalis, een parlementslid voor de Griekse Onafhankelijken, heeft een bedrag tussen de 2 en de 3 miljoen euro aangeboden gekregen om voor de volgende Griekse president te stemmen.

Dat verklaarde de man vrijdag op de Griekse radio. De naam van de omkoper werd niet vrijgegeven, maar volgens Chaikalis gaat het om een bekend iemand in de politieke en economische middens.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs