EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19311 tot 19315 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 20 december 2014

ECB-bestuurder waarschuwt voor negatieve inflatie: "Gevaarlijke vicieuze cirkel"

Europese Centrale Bank-bestuurder Vitor Constancio houdt de komende maanden rekening met een negatief inflatiecijfer, als gevolg van de sterk gedaalde olieprijs. Hij waarschuwt in het Duitse weekblad WirtschaftsWoche voor een "gevaarlijke vicieuze cirkel".

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 20 december 2014

Bulgarije: south-stream nu wel?

Bulgaria is ready to issue all the necessary permits for the construction of the South Stream pipeline, according to Prime Minister Boyko Borisov. He said it will up to Gazprom whether the pipeline is built or not.

Borisov said he has the full support and understanding of the European Union and that Bulgaria is not in the wrong and should not suffer financial consequences for stopping the project, the Bulgarian news agency BGNES reports.

Lees verder op rt.com
Geplaatst op: zaterdag 20 december 2014

Twee beroemde Russen zien het einde van het Poetinregime naderen en een van hen wil 'm opvolgen

De Russische zakenman Mikhail Khodorkovsky heeft in een interview met de Financial Times bevestigd dat hij bereid is tijdelijk het land te leiden, mocht het Poetinregime ten val worden gebracht.

De Russische zakenman Mikhail Khodorkovsky heeft in een interview met de Financial Times bevestigd dat hij bereid is tijdelijk het land te leiden, mocht het Poetinregime ten val worden gebracht.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 20 december 2014

China verlicht regels buitenlandse banken

China neemt stappen om de eigen financiële markt verder open te stellen voor buitenlandse banken. De regering schrapt onder meer de eis aan de banken voor het bewaren van een minimum aan werkkapitaal bij het openen van een nieuwe vestiging. Dat meldt het Chinese staatspersbureau Xinhua zaterdag.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 20 december 2014

Duitsland nog altijd economische motor in 2015?

In Europa wordt ook in 2015 naar Duitsland gekeken als de verwachte motor voor de economische groei. De Duitse economie lijkt weliswaar een klein dipje te beleven, maar moet toch weerbaar genoeg zijn om niet helemaal door de knieën te gaan. Maar uiteraard is ook het Duitsland van Angela Merkel niet helemaal weerloos, we hoeven de Duitsers niet zonder meer af te schrijven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs