Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 19331 tot 19335
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 3 september 2014

Verenigd Koninkrijk wil Rusland afsluiten van betalingsverkeer

Het Verenigd Koninkrijk heeft druk gezet op de Europese regeringsleiders om Rusland de toegang tot het SWIFT betalingssysteem te ontzeggen. Dit betalingssysteem opereert vanuit België en verwerkt 21 miljoen transacties per dag in 215 landen. Het is de vraag of Europa gebaat is bij een handelsoorlog met Rusland.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 3 september 2014

Palladiumprijs naar hoogste niveau in 13 jaar

De prijs van palladium bereikte eerder deze week een niveau van bijna $910 per troy ounce, de hoogste koers sinds begin 2001. Speculanten anticiperen op mogelijke tekorten aan palladium, omdat 40% van het jaarlijkse aanbod in de wereld uit Rusland afkomstig is. Door handelssancties kan een deel van het aanbod wegvallen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 3 september 2014

'Nederlandse arbeidsmarkt scoort goed'

De Nederlandse arbeidsmarkt biedt relatief veel banen met een goed inkomen en veel zekerheid. 

Bron: stoerejongenzzz.nl
Geplaatst: woensdag 3 september 2014

Tien miljardairs die de helft van hun vermogen weggeven

Hieronder tien miljardairs die de helft van hun vermogen weggeven. Een mooi gebaar dachten wij. Zij maken deel uit van The Giving Pledge. Deze organisatie is opgericht met als doel om de rijkste mensen van onze planeet het grootste deel van hun vermogen aan goede doelen te laten af te staan. Ze mogen deze doelen dan weer wel zelf kiezen. Als wij miljardair zouden zijn, zouden we hetzelfde doen als de bedenkers ervan: Bill Gates en Warren Buffet.

Tien miljardairs die de helft van hun vermogen weggeven, de Top 10

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 3 september 2014

Nieuw biljet van 10 euro op komst

Vanaf 23 september wordt het nieuwe briefje van 10 euro in omloop gebracht. Uiterlijk is er niet veel veranderd aan het biljet: zowel de kleur als de stijl zijn gebleven. Maar het biljet is moeilijker te vervalsen dan het huidige en ook van betere kwaliteit, zodat het minder snel slijt.