EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: bitcoinweb.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19356 tot 19360 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 29 december 2014

Market Update (29 december 2014)

Rusland lanceert alternatief voor SWIFT betalingssysteem, Saoedi-Arabie moet in kosten snijden, Litouwen bereid zich voor op de euro, ECB wordt afgeraden staatsobligaties te kopen en China breidt hogesnelheidslijn uit.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: zondag 28 december 2014

3 redenen om goud te kopen in 2015

Escalerende spanningen in het monetaire systeem of de zogenaamde Currency wars zullen in 2015 alleen maar toenemen. De ineenstorting van de Russische roebel is hiervan het recente bewijs. Er zijn signalen dat de crisis zich uitbreidt naar Wit-Rusland en Hongarije. Wie is de volgende?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 28 december 2014

Miljardair worden? Stop met school en begin een filantropische instelling

Sinds de financiële crisis is het aantal miljardairs verdubbeld. Op moment van schrijven zijn er 85 mensen die net zoveel “waard” zijn als de armste helft van de hele wereldbevolking. Deze 85 mensen werden afgelopen jaar per dag $668.000.000 rijker. Over een goede (her)verdeling van rijkdom sinds de financiële crisis is dan ook geen enkele sprake.

Veruit de meeste miljardairs zijn in New York te vinden. Met 103 mensen met een gigantisch vermogen is dit the place to be voor welvarende megaverdieners. Ook is Amerika het land om miljardair te worden, of blijven, want 1 op de 4 miljardairs is woonachtig in de VS.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 28 december 2014

“De euro breekt de ruggengraat van de democratieën”

Wolfgang Streeck, Duits socioloog bij het Max Planck Instituut, voorspelt voor 2015 nog meer gedoe rond de monetaire unie. “De Europeanen zullen steeds vijandiger tegenover elkaar komen te staan”, zo orakelt hij.

“De Europese politici zullen vasthouden aan de euro, wat het ook moge kosten. En het zal veel gaan kosten”, zo vreest Streeck tijdens een interview met de Tijd.

Nu is de Duitse socioloog natuurlijk niet de eerste en enige die zich sceptisch uitlaat over de toekomst van de muntunie. Waarom zijn de uitspraken dan interessant?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 28 december 2014

Noodshutdown nucleaire elektriciteitscentrale in Oekraïne

In Zaporizhia in Oekraïne is zondagmorgen een van de zes reactoren van de grootste oekraïense kerncentrales automatisch uitgeschakeld na een mankement.

In Zaporizhia in Oekraïne is zondagmorgen een van de zes reactoren van de grootste oekraïense kerncentrales automatisch uitgeschakeld na een mankement.

Dit is al de tweede stop in de afgelopen weken in de kerncentrale in het zuidoosten van Oekraïne. De kerncentrale voorziet een vijfde van de elektriciteit van het land.

Het vorige incident bij Zaporizhia dateert van 28 november. Deze unit werd heropgestart op 5 december.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs