Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 19361 tot 19365
Bron: z24.nl
Geplaatst: donderdag 2 oktober 2014

Poetin belooft Russische bedrijven hulp tegen sancties

Rusland zal bedrijven die geraakt worden door westerse sancties in verband met het conflict rond Oekraïne, indien nodig financieel bijstaan. Met name banken kunnen rekenen op hulp bij het versterken van hun kapitaal.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 2 oktober 2014

Saudi-Arabië zet druk op olieprijzen

Dat wakkerde de vrees bij handelaren voor een overaanbod op de markt verder aan.

Analisten noemden de stap van Saudi-Arabië een structurele verandering voor de oliemarkt. Het land lijkt niet van plan de productie omlaag te schroeven nu de vraag naar olie door de wereldwijd zwakkere economische vooruitzichten onder druk dreigt te komen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 2 oktober 2014

ECB houdt rente op 0,05 procent

De Europese Centrale Bank (ECB) houdt het belangrijkste rentetarief in de eurozone op 0,05 procent.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: donderdag 2 oktober 2014

Ook Australische Munthuis ziet verkoop Goud aantrekken

Perth Mint ziet de verkoop van goud aantrekken in augustus en september. Het Australische Munthuis is , na China, de twee na grootste raffinaderij van goud in de wereld. De Perth Mint produceert onder andere de populaire gouden Lunar series en de gouden Australian Kangaroo munten. Daarnaast geeft de Perth Mint goudbaren en zilveren munten uit zoals de zilveren Lunar serie en de bekende Kookaburra munten.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 2 oktober 2014

Geld voor de Toekomst: Lex Hoogduin

Lex Hoogduin sprak op het Geld voor de Toekomst congres van 20 september over het monetaire beleid van centrale banken voor, tijdens en na de grootste financiële crisis sinds de jaren '30. Lex Hoogduin geeft toe dat centrale banken niet alles kunnen voorspellen en dat het daarom moeilijk is goed monetair beleid te voeren.