EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19376 tot 19380 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 18 december 2014

Market Update (18 december 2014)

Marketupdate brengt met ingang van deze week iedere ochtend van maandag tot en met vrijdag een nieuwsupdate met de laatste interessante nieuwsfeiten. Deze ‘Market Update’ plaatsen we iedere werkdag rond 10:00 op de site. Heeft u nieuwstips? Stuur ze door naar [email protected]!

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 18 december 2014

From Cuba with Love... Ook de 'Muur van Havana' is gesloopt

Amerika en Cuba gaan voor het eerst in 50 jaar opnieuw diplomatische betrekkingen aanknopen. De Amerikaanse president Barack Obama maakte woensdag bekend dat hij daaromtrent een akkoord had gesloten met zijn ambtsgenoot Raul Castro. De Verenigde Staten zijn van plan de economische sancties tegen het communistische die al decennialang standhouden te versoepelen door reizen toe te laten en ook de handel tussen beide landen aan te moedigen. Tevens wordt Cuba wordt van de lijst van landen geschrapt die terrorisme sponsoren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 18 december 2014

De roebel heeft uiteindelijk een enorme potentie

Zowel de roebel als de olieprijs kenden de afgelopen tijd een bizarre vrije val. De Russische centrale bank reageerde hierop met het verhogen van de rente naar maar liefst 17%. Er kan van gezegd worden dat het een idiote beslissing is of een noodrem. Maar zo’n gigantische renteverhoging om een munt te versterken is in een penibele situatie zoals deze een stuk beter dan het verkwisten van de buitenlandse reserves.

Wanneer men bedenkt dat Rusland over een behoorlijke hoeveelheid dollars beschikt en zij in de toekomst misschien wel van plan is om zijn olie puur en alleen in roebels te verkopen zeker. Het monetaire beleid van Rusland is de afgelopen jaren erg conservatief geweest. Het kan best worden aangenomen dat de roebel ondergewaardeerd is, al zou een verdere daling niet per se een vreemde zaak zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 18 december 2014

Meer mensen leven onder armoedegrens

Het aantal Nederlanders dat onder de armoedegrens leeft, is in 2013 verder toegenomen. 

Het aantal Nederlanders dat onder de armoedegrens leeft, is in 2013 verder toegenomen. 

Onder eenoudergezinnen, alleenstaanden tot 65 jaar, niet-westerse huishoudens, bijstandsontvangers en kinderen is de armoede het hoogst.

Dit melden het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) en het Centraal Bureau voor de Statistiek in het donderdag verschenen rapport Armoedesignalement 2014.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 17 december 2014

Creditcards en sigaren: wat er verandert door de toenadering tussen Cuba en VS

President Obama kan niet om een aantal wettelijke bepalingen heen, maar de versoepelingen van het Amerikaanse embargo die hij doorvoert maken het leven voor Cubanen én Amerikaanse toeristen iets makkelijker.

President Obama kan niet om een aantal wettelijke bepalingen heen, maar de versoepelingen van het Amerikaanse embargo die hij doorvoert maken het leven voor Cubanen én Amerikaanse toeristen iets makkelijker.

Voor het eerst sinds 1961 zullen de VS weer een ambassade openen in Havana. Sinds 1977 werkten de Amerikanen samen met Zwitserland om hun belangen op het eiland te behartigen. De Senaat zal de ambassadeur voor het eiland moeten bekrachtigen.

In 1982 werd Cuba officieel aangemerkt als een staat die terrorisme ondersteunt. Minister Kerry gaat die status tegen het licht houden. Binnen zes maanden moet er een rapport liggen over huidige Cubaanse betrokkenheid bij internationaal terrorisme.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs