Nieuws / Artikelen met het woord

58176 artikelen gevonden. Artikel 19391 tot 19395
Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: zaterdag 18 oktober 2014

Mannen van Clevercoin bespreken plannen met hun beurs

In De Week van Bitcoin 48 zijn de mannen van bitcoinbeurs Clevercoin te gast. Ze zijn nu ruim een maand open en tevreden over de voortgang. Er zijn ruim 200 klanten inmiddels door het proces gekomen, van de ruim 2000 aanmeldingen. Karsten legt uit hoe de audits gaan werken in de toekomst om te controleren/bewijzen dat de tegoeden er allemaal maar zijn. Clevercoin is nog steeds in gesprek met DNB. DNB weet zelf niet precies wat ze wilt. Verder spreken de mannen nog over het Bitcoin is geld initiatief, nieuwe features en meer.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 18 oktober 2014

Brink's schrapt ruim 600 van de 1.800 banen

Waardetransportbedrijf Brink's schrapt ruim 600 van de 1.080 banen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 18 oktober 2014

'Er is een gebrek aan regie in Europa'

Er is een gebrek aan regie bij Europese beleidsmakers waardoor het onduidelijk is welke kant het nu opgaat met de economie.

Bron: emerce.nl
Geplaatst: zaterdag 18 oktober 2014

Overname E-Plus kost 1600 banen

De overname van E-Plus van KPN door Telefónica gaat 1600 banen kosten. Dat heeft het Spaanse bedrijf vrijdag bekendgemaakt. De banen zullen tussen nu en 2018 verdwijnen.

Omdat E-Plus wordt samengevoegd met O2 Deutschland, ontstaat er flink wat overlap, maar de huidige kantoren blijven bestaat. E-Plus verlaat Düsseldorf niet, en Telefónica behoudt de kantoren in Munchen en Hamburg.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 18 oktober 2014

De huizenprijzen in Groot Brittannië zijn gestegen

De huizenmarkt is een belangrijk element binnen de economie van een land. We weten allemaal dat de huizenprijzen in Europa op dit moment erg laag zijn. Dit heeft voor een groot deel te maken met het lage consumentenvertrouwen. Dit consumentenvertrouwen beweegt rond zeer lage niveaus en het is nog maar de vraag of daar binnenkort een verandering in gaat komen.

Ook de dreiging op deflatie zorgt er voor dat de mensen op dit moment het kopen van een huis even uitstellen. De meeste mensen verwachten zelfs nog dat de huizenprijzen nog verder gaan dalen. In andere delen van de wereld speelt de huizenmarkt ook een belangrijke rol.