Nieuws / Artikelen met het woord

57603 artikelen gevonden. Artikel 19391 tot 19395
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 17 september 2014

Krugman’s 7 waarheden over de wereldeconomie

Zelfs als je niets weet over hoe de wereldeconomie wordt beheerd, vrees niet! In zeven stappen legt auteur en professor in de economie Paul Krugman je uit hoe grootse beslissingen worden genomen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 17 september 2014

Sony schrapt 1.000-tal jobs

De Japanse technologiereus Sony gaat 15 procent van de banen in zijn afdeling voor mobiele telefonie schrappen, of ongeveer duizend jobs. Dat heeft Sony-topman Kazuo Hirai aangekondigd tijdens een persconferentie in Tokio. De afdeling heeft te lijden onder hevige concurrentie op de smartphonemarkt.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 17 september 2014

Column Kees de Kort | De fraudedoofpot blijft potdicht

Obamacare is volledig aan het mislukken, constateert macro-econoom Kees de Kort. "Er zijn maar een paar miljoen mensen meer verzekerd dan vorig jaar, maar daar blijft het ook bij. "Nog steeds zijn 30 miljoen Amerikanen niét verzekerd."

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 17 september 2014

De droom van Putin wordt nooit werkelijkheid

Vladimir Putin is op dit moment populairder dan ooit in zijn eigen land. De president van Rusland wordt op handen gedragen door de Russische bevolking. Tenminste als we de cijfers mogen geloven. De Russische bevolking ziet hem als de ideale leider die hen zal beschermen tegen het Westen.

De bedrijven die gevestigd zitten in Rusland zullen iets minder tevreden zijn met de daden van Vladimir Putin. De opgelegde sancties die vanuit Amerika en Europa komen zorgen ervoor dat de Russische bedrijven het moeilijk hebben. De Russische economie is daardoor in een vertraging terecht gekomen.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 17 september 2014

Woningverkopen stijgen verder: beste jaar sinds de crisis

In de eerste acht maanden van 2014 registreerde het Kadaster 89.248 verkochte woningen. Dat is het hoogste aantal sinds de crisis uitbrak in 2009.

Kadaster 89.248 verkochte woningen. Dat is het hoogste aantal sinds de crisis uitbrak in 2009.