EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1941 tot 1945 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 5 december 2017

Nederlanders kopen voor bijna €100 miljoen aan Bitcoin

Bitcoin is booming, ook in Nederland wordt er volop geïnvesteerd in Bitcoin. Uit een analyse van 44.000 transacties die in de eerste drie kwartalen van 2017 zijn gedaan via BTC Direct, één van de grootste cryptocurrency brokers van Nederland, werd voor ruim € 25 miljoen aan bitcoins aangekocht tegen een gemiddelde aankoopkoers van € 2300. Met de huidige koers van circa € 9500 vertegenwoordigen deze bitcoins inmiddels een waarde van bijna 100 miljoen euro.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 4 december 2017

George Soros: Dollar zal geen wereldreservemunt blijven

Volgens George Soros is het slechts een kwestie van tijd voordat de dollar als wereldreservemunt plaats zal maken voor een nieuw monetair systeem waarin andere valuta een grotere rol spelen en het ‘exorbitante privilege’ van de Verenigde Staten verdwijnen. In een interview met de Financial Times uit 2009 zegt Soros dat China meer zeggenschap moet krijgen in een nieuwe monetaire wereldorde en dat de yuan in waarde zal moeten stijgen ten opzichte van de dollar.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 4 december 2017

China investeert miljarden in economie Iran

China heeft de laatste jaren miljarden geïnvesteerd in de Iraanse economie, waarmee het land haar invloed in de regio probeert uit te breiden. Sinds het terugdraaien van de Westerse sancties heeft het Chinese investeringsfonds CITIC Group voor omgerekend $10 miljard aan krediet verstrekt, terwijl de China Development Bank overweegt om nog eens omgerekend $15 miljard aan kredieten beschikbaar te stellen aan Iran.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 4 december 2017

Rusland en China werken aan Euraziatische hogesnelheidslijn

Rusland en China willen de komende jaren miljarden investeren in de aanleg van nieuwe spoorlijnen, zodat er in de toekomst ook hogesnelheidstreinen tussen beide landen kunnen rijden. Een van de projecten is een nieuwe spoorlijn dwars door Kazachstan, die tevens gebruikt kan worden voor het transporteren van goederen van China naar Rusland en Europa.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zondag 3 december 2017

Rusland leent in Chinese yuan vanwege sancties

Het Russische Ministerie van Financiën overweegt voor het eerst obligaties in Chinese yuan uit te schrijven, zo meldt Bloomberg. Het zou gaan om een bedrag van 6 miljard yuan, wat omgerekend iets meer dan $900 miljoen is. De belangrijkste reden waarom Rusland obligaties in yuan uitgeeft is de verslechterde relatie met de Verenigde Staten, waardoor de afhankelijkheid van dollars een potentieel risico is geworden.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs