EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19401 tot 19405 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 17 december 2014

Het is hommeles tussen EU en handelspartner Turkije

De Europese Unie (EU) moet zich met haar eigen zaken bemoeien. Daar komt de mening van de Turkse president Recep Erdogan op neer. De ruzie tussen het megalomane staatshoofd van een voormalig seculiere staat en Europa  heeft meer implicaties dan op het eerste zicht lijkt.

Het is geen geheim dat Erdogan geen fan is van mediavrijheid. Wie zich niet schikt en de mening van de president als absolute waarheid aanneemt, mag zich verwachten aan een politieke arrestatie – of erger. Denk maar aan het protest op het Taksimplein in Istanbul van vorig jaar waar politietroepen de actievoerders hardhandig hebben aangepakt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 17 december 2014

Een investeringsgolf gaat Europa niet redden

De nieuwe Europese Commissie bracht recent een plan uit waarin werd aangekondigd de investeringen in de komende drie jaar te zullen optrekken naar 315 miljard euro om de eurozone uit de crisis te helpen. Daniel Gros, voormalig economisch adviseur van de Europese Commissie en momenteel directeur van het Centre for European Policy Studies, gelooft echter dat

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 17 december 2014

Druk op Draghi neemt toe: inflatie eurozone blijft laag door goedkope olie

De inflatie in de eurozone is in november gedaald naar 0,3 procent. In oktober steeg het gemiddelde prijspeil nog met 0,4 procent. Vooral de dalende olieprijzen hadden een drukkend effect op de geldontwaarding.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 17 december 2014

Rusland doet buitenlandse valuta van de hand

Rusland doet buitenlandse valuta van de hand om de waarde van de eigen munt te ondersteunen.

Rusland doet buitenlandse valuta van de hand om de waarde van de eigen munt te ondersteunen.

Dat maakte het Russische ministerie van Financiën woensdag bekend. ​In de afgelopen zeven dagen daalde de waarde van de Russische munt met ruim 20 procent.

Dat maakte het Russische ministerie van Financiën woensdag bekend. ​In de afgelopen zeven dagen daalde de waarde van de Russische munt met ruim 20 procent.

[...]

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 17 december 2014

Waarom makelaars alleenstaanden niet langer kunnen weigeren

Makelaars krijgen regelmatig instructies van woningverhuurders met betrekking tot het type huurder dat zij in gedachten hebben. Stelletjes hebben hierbij in de regel de voorkeur boven alleenstaanden, vooral omdat zij makkelijker de huur kunnen opbrengen bij financiële tegenslagen. Ook eerdere ervaringen met huurders spelen vaak een rol in de voorkeur van huisbazen. Het College voor de Rechten van de Mens veroordeelt deze insteek en heeft inmiddels de eerste makelaar op het matje geroepen.

Lees verder op huurwoningen.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs