EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19421 tot 19425 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 16 december 2014

Han de Jong: werkgelegenheid vertelt minder somber verhaal over eurozone

Moet Europa bang zijn voor aanhoudende malaise, met dalende lonen en prijzen? De sleutel ligt bij de werkgelegenheid en daar is de situatie niet hopeloos, signaleert Han de Jong.

Er wordt veel gesproken over deflatie. Europa zou in een Japan-scenario glijden. Misschien is dat juist. Wat mij aan die discussie een beetje irriteert, is hoe slecht is gedefinieerd wat dat allemaal betekent. Wat is deflatie? Wat is een Japan-scenario?

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 december 2014

IMF gematigd positief over Belgisch economisch beleid

De federale regering heeft bijzonder belangrijke stappen om een antwoord te vinden op de uitdagingen van de Belgische economie, maar dient nog een aantal fundamentele problemen aan te pakken. Dat staat in een rapport van het Internationaal Monetair Fonds (IMF).

Opgemerkt wordt dat de Belgische overheid efficiënte maatregelen heeft genomen om de loopbaan te verlengen en het brugpensioen terug te schroeven. Ook wordt positief gereageerd op maatregelen om de competitiviteit, onder meer door de indexsprong, te verhogen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 16 december 2014

Market Update (16 december 2014)

Marketupdate brengt met ingang van deze week iedere ochtend van maandag tot en met vrijdag een nieuwsupdate met de laatste interessante nieuwsfeiten. Deze ‘Market Update’ plaatsen we iedere werkdag rond 10:00 op de site. Lees de update van 16 december op Marketupdate.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 december 2014

Vat olie voor eerst in vijf jaar onder 60 dollar

Een vat Brentolie, de maatstaf voor olie uit Europa, Afrika en het Midden-Oosten, is dinsdagochtend voor het eerst sinds juli 2009 onder de 60 dollar gekomen.  

Een van Brentolie (159 liter) zakte met 2 procent naar 59,68 dollar. Een vat Amerikaanse olie dook onder de 55 dollar, dat is sinds mei 2009 niet meer voorgekomen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 december 2014

Overal in Amerika is er groei

De Amerikaanse centrale bank koos er in oktober voor om het stimuleringsbeleid af te bouwen. Uiteraard hadden de meeste beleggers al rekening gehouden met een dergelijke beslissing. De daling bleef daarom ook uit.

De Amerikaanse centrale bank koos er in oktober voor om het stimuleringsbeleid af te bouwen. Uiteraard hadden de meeste beleggers al rekening gehouden met een dergelijke beslissing. De daling bleef daarom ook uit.

Toch begint de spanning de afgelopen tijd weer wat toe te nemen. De kerstdagen staan weliswaar voor de deur, maar in het nieuwe jaar zou het beursfeestje volgens sommige analisten snel over kunnen zijn. Op dit moment zitten de beleggers namelijk nog op een roze wolk, maar dat zou snel kunnen veranderen.

In het laatste Beige Book van de FED is te lezen dat de economische expansie ook in november een vervolg heeft gekregen. Daarnaast was er in dit rapport te lezen dat ook de banen in alle districten zijn toegenomen. Met andere woorden is de werkgelegenheid gestegen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs