EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
37
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19421 tot 19425
Geplaatst op: zondag 2 november 2014

Olieprijs ziet er op de lange termijn er zwak uit

Het is moeilijk om zinnige zaken te vertellen over de olieprijs. De fundamentals onder de oliemarkt zijn vrij stevig maar toch werd een barrel ruwe olie tijdens de zomermaanden plots fors goedkoper. Een echt plausibele reden voor de prijsval was niet meteen beschikbaar. Inderdaad, de evolutie van de olieprijs valt niet altijd even makkelijk te begrijpen.

Richard Ross, global technical strategist bij Auerbach Grayson, bekeek het technische plaatje voor olie en kwam tot de conclusie dat het beeld voor de olieprijs er op lange termijn eerder zwak uitziet. Ross sluit niet uit dat in de komende maanden de olieprijs verder zal afbrokkelen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 2 november 2014

Zo ziet de Nederlandse handel met Zuid-Korea eruit

De handel tussen Nederland en Zuid-Korea is het afgelopen decennium flink gegroeid. Naar aanleiding van de handelsmissie en het staatsbezoek dat koning Willem-Alexander komende dagen aan het Aziatische land brengt, zette het economisch bureau van ING enkele gegevens op een rij.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 2 november 2014

Goudprijs naar laagste niveau in 4 jaar

De goudprijs is verder gedaald naar het laagste niveau sinds juli 2010. Investeerders laten het edelmetaal links liggen nu het duurder geworden is met de stijging van de dollar en minder nuttig als veilige belegging nu de aandelenmarkten in de plus gaan.

Lees verder op hln.be
Geplaatst op: zaterdag 1 november 2014

De handelspositie van een schone dame op zoek naar rijke kerel

De CEO van J.P Morgan geeft antwoord op een verzoek van een 25 jarige schone dame die op een datingwebsite op zoek is naar een rijke kerel. Het antwoord is wreed, koel, zakelijk maar grandioos en laat zien hoe zakenlui denken en handelen. Of dit verhaal waargebeurd is of fictief is doet er dan ook verder niet toe.

[...]

Lees verder op Beurs com
Geplaatst op: zaterdag 1 november 2014

Autoverkopen in oktober verder gedaald

De autoverkopen in Nederland lopen nog altijd terug. In oktober werden er in totaal 35.424 nieuwe auto’s verkocht, 891 ofwel bijna 2,5 procent minder dan in dezelfde maand vorig jaar.

De autoverkopen in Nederland lopen nog altijd terug. In oktober werden er in totaal 35.424 nieuwe auto’s verkocht, 891 ofwel bijna 2,5 procent minder dan in dezelfde maand vorig jaar.

Opgeteld over de eerste 10 maanden van dit jaar rolden er 319.534 wagens de showrooms uit. Op jaarbasis komt dat neer op een daling van ruim 5,3 procent. Het consumentenvertrouwen trekt nog steeds onvoldoende aan en het politieke gesteggel over de bijtellingsregeling van afgelopen weken zorgt ook nog voor veel onduidelijkheid. Daar zijn autodealers niet bij gebaat.

Lees verder op z24.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs