EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
32
kliks
26
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19436 tot 19440
Geplaatst op: zondag 2 november 2014

Duizenden mensen demonstreren tegen besparingspolitiek in Athene

Rond de tienduizend leden van de Griekse communistische vakbond PAME hebben zaterdag tegen de harde besparingspolitiek van de regering gedemonstreerd. Ze trokken door het centrum van de hoofdstad en kwamen samen voor het parlementsgebouw. "Het is genoeg geweest. We kunnen niet meer", scandeerde de menigte. De demonstratie verliep vreedzaam, aldus de politie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 2 november 2014

België sluit aan bij Spanje, Portugal, Griekenland en Italië.

België sluit aan bij landen zoals Spanje, Portugal, Griekenland en Italië. Het kent voor het eerst deflatie sinds 2009. Groei vertraagt ​​over de hele wereld op dit moment, en dat is vooral het geval in Europa. Een groot deel van Europa staat op de rand van een nieuwe recessie, en zelfs de Duitse economie sputtert en komt tot een stilstand.

Sommige van de zwakste landen, zoals Spanje en Italië hebben ervaring met deflatie. Een daling van de inkomens en de waarde van activa hebben ze vroeger nog gekend. Het is een pijnlijk proces dat moeilijk terug te draaien is eens het is gestart.

Voor ondernemers wordt deflatie steeds meer een vast gegeven in die landen. België sluit hier nu bij aan.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 2 november 2014

De top van de geldpiramide, de Rothschilds

"Geef me de macht over het geld van een natie en het is me om het even wie haar wetten maakt."

"Geef me de macht over het geld van een natie en het is me om het even wie haar wetten maakt."

Lees verder op achterdesamenleving.nl
Geplaatst op: zondag 2 november 2014

Olieprijs ziet er op de lange termijn er zwak uit

Het is moeilijk om zinnige zaken te vertellen over de olieprijs. De fundamentals onder de oliemarkt zijn vrij stevig maar toch werd een barrel ruwe olie tijdens de zomermaanden plots fors goedkoper. Een echt plausibele reden voor de prijsval was niet meteen beschikbaar. Inderdaad, de evolutie van de olieprijs valt niet altijd even makkelijk te begrijpen.

Richard Ross, global technical strategist bij Auerbach Grayson, bekeek het technische plaatje voor olie en kwam tot de conclusie dat het beeld voor de olieprijs er op lange termijn eerder zwak uitziet. Ross sluit niet uit dat in de komende maanden de olieprijs verder zal afbrokkelen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 2 november 2014

Zo ziet de Nederlandse handel met Zuid-Korea eruit

De handel tussen Nederland en Zuid-Korea is het afgelopen decennium flink gegroeid. Naar aanleiding van de handelsmissie en het staatsbezoek dat koning Willem-Alexander komende dagen aan het Aziatische land brengt, zette het economisch bureau van ING enkele gegevens op een rij.

Lees verder op z24.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs