EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19441 tot 19445 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 16 december 2014

Beursbibbers: Russische roebel stort in, olieprijs onder 60 dollar, Nederlandse rente extreem laag

Op aandelenmarkten zijn beleggers licht nerveus, maar dat stelt niets voor vergeleken bij wat er op andere financiële markten gebeurt: de olieprijs keldert, de Russische roebel implodeert en rentestanden in Duitsland en Nederland zijn extreem laag.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 december 2014

Eurocrisis terug van weggeweest?

Griekenland zoekt nieuwe president, zo had een alternatieve titel kunnen leiden. Griekenland is samen met de Europese Centrale Bank momenteel de blikvanger op de financiële markten. De inspanningen tot dusver geleverd door Mario Draghi hebben duidelijk niet volstaan, zodat de ECB uit een ander vaatje zal moeten tappen.

Een ruimer palet van instrumenten, waaronder ook een opkoopprogramma van staatsobligaties, lijkt volgens ABN Amro dan de enig overgebleven mogelijkheid. Hoewel dit tot grote spanningen binnen de ECB zal leiden (de Duitsers zijn faliekant tegen), verwachten we dat een dergelijke actie in januari zal worden aangekondigd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 16 december 2014

Vrije val roebel zet door

De waarde van de roebel ging vandaag opnieuw in een duizelingwekkende vaart omlaag. De drastische renteverhoging die de Russische centrale bank afgelopen nacht doorvoerde, heeft voorlopig geen einde gemaakt aan de vrije val van de munt en de daarmee samenhangende vlucht van kapitaal uit Rusland.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 16 december 2014

Reken op goud wanneer je nood hebt aan veiligheid

Wanneer risico’s groter worden, de volatiliteit toeneemt en niemand meer weet wat er aan de hand is, vlucht iedereen naar goud. Deze week, of gisteren om precies te zijn, is de goudkoers geweldig gezakt en is het door de grens van 1 200 USD per ounce gevallen. Dat blijkt althans uit deze geweldige grafiek:

Vandaag, echter, heeft goud zich weten te herstellen en krijgen beleggers weer mooie vooruitzichten in de plaats. Dus, wat is er precies aan de hand?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 16 december 2014

Column Kees de Kort | Emerging markets worden aan alle kanten geraakt

De emerging markets hebben het moeilijk: de olieprijs daalt en de dollar stijgt. En dat raakt de wereldeconomie flink, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs