Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 19441 tot 19445
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 15 september 2014

Jim Sinclair’s 16 redenen waarom de goudmarkt nu zijn bodem zal vinden

Jim Sinclair is de man die de huidige seculaire stierenmarkt in goud op de bodem voorspelde en het is de man die de vorige seculaire stierenmarkt in goud een dag voor het einde ervan voorspelde. Deze Jim Sinclair kent de goudmarkt van binnen en van buiten en hij ziet 16 redenen om aan te nemen dat de huidige cyclische berenmarkt binnen de seculaire stierenmarkt bijna ten einde is aldus Silver Doctors.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 15 september 2014

De grote Chinese leugen van 7,5 procent

Er zit meer leven in de Amerikaanse consument dan macro-econoom Kees de Kort had gedacht. Vrijdag bleek uit cijfers dat er na maanden weer wat beweging lijkt te komen in de banen en bestedingen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 15 september 2014

5 dingen die je moet doen om succes te kennen, volgens milljardair DeJoria

Het valt niet te ontkennen dat de media je de laatste tijd overspoelen met negatieve berichten over/op de beurs: een crisis die staat uit te breken hier, een gemiste kans daar en voor je het weet heb je een portefeuille die volgens analisten niets meer waard is. Zijn er nog dingen te leren of  kan je nog winst maken?

Ja, zo blijkt. Neem nu John Paul DeJoria. De miljardair heeft heel wat zware en diepe waters moeten overwinnen om het zover te schoppen: armoede, dakloosheid, enz. “Op een bepaald moment heeft het twee jaar geduurd voor ik in staat was om m’n rekeningen op tijd te betalen”, zegt hij over die periode. Nu bezit de zakenman een aantall haarproducten en Pátron Spirits Company, de bekende tequilabrouwer.

Wat zijn de dingen die de dakloze-naar-superrijke ons kan leren? DeJoria: “Wees bereid om afgewezen te worden. Afwijzingen mogen niet in je koude kleren kruipen, hoe slecht dingen ook worden. ” Dan nog, hoe heeft hij 700 USD weten om te zetten in 3,1 miljard USD? Hoe is DeJoria erin geslaagd om zo’n niveau van succes te kennen? Dat legt hij uit in onderstaande video in een vierstappenplan:

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 15 september 2014

Europa is zorgenkind van de wereldeconomie

De OESO bestempelt de eurozone daarin onverminderd als het zorgenkind van de wereldeconomie. Vooral in de grote economieën, Duitsland, Frankrijk en Italië, is het herstel volgens de denktank vooralsnog teleurstellend.

Het vertrouwen in de economie zwakt af, terwijl de zeer lage inflatie wijst op het uitblijven van de vraag onder consumenten en bedrijven. Het herstel in de probleemlanden is bemoedigend, maar zij kampen nog altijd met grote problemen.

De OESO verlaagde zijn verwachting voor de economische groei in de eurozone in 2014 naar 0,8 procent. In mei werd nog een vooruitgang met 1,2 procent voorspeld. De voorspelling voor 2015 werd verlaagd van 1,7 naar 1,1 procent.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 15 september 2014

“Olieproductie VS gaat een piek kennen in 2020″, meent BP

Er zijn zo van die momenten dat je denkt dat het eeuwig gaat duren tot de realiteit je met beide voeten terug op de grond zet: de vastgoedzeepbel die in 2007 uiteenspat, de dotcomnachtmerrie die in 2001 daaraan vooraf is gegaan en de aankomende kredietkaartencrisis die zich binnenkort mag manifesteren. Op de grondstoffenbeurs, en dan met name de oliemarkt, zijn beleggers begonnen aan een kalmere periode na de prijzenrally die tot begin juli heeft geduurd.

Let wel dat is de prijskoers van WTI. Wie heeft belegd in Brent zal wellicht hebben gemerkt dat de prijs op het laagste niveau staat in 3 jaar!