Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 1946 tot 1950
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 maart 2017

Met deze simpele strategie van Steve Jobs kan je alles bereiken wat je maar wilt

6 letters, meer had Steve Jobs niet nodig. Veel mensen hebben angst om te falen, Steve Jobs had dat ook. Maar de voormalige topman van Apple gebruikte een 6-letterwoord om zijn angsten te overwinnen. Dit heeft hem veel bijgebracht. Het zorgde ervoor dat hij alles kon bereiken wat hij maar wilde.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 14 maart 2017

China heeft bijna 20.000 ton goud

China heeft de afgelopen jaren veel goud verzameld en beschikt naar schatting over bijna 20.000 ton aan goud, zo concludeert Koos Jansen van Bullionstar. Het grootste deel daarvan is in handen van particulieren, die al sinds 2004 door de overheid gestimuleerd worden goud te kopen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 14 maart 2017

Saudi-Arabië verhoogt olieproductie tot boven 10 miljoen vaten per dag

Saudi-Arabië heeft de olieproductie in februari verhoogd tot iets meer dan 10 miljoen vaten per dag. Daarmee wordt een deel van de eerdere productieverlaging ongedaan gemaakt.

Dat meldt het land aan oliekartel OPEC.

In januari lag de gemiddelde olieproductie van Saudi-Arabië nog op circa 9,7 miljoen vaten per dag. Sinds begin dit jaar verlaagden de leden van oliekartel OPEC en andere grote producenten zoals Rusland de productie om zo het overaanbod tegen te gaan en de lage olieprijzen op te krikken.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 14 maart 2017

Kunstmatig eiland gaat Europa van stroom voorzien

De Deense elektriciteitsgroep Energinet en zijn Nederlands-Duitse sectorgenoot Tennet hebben van de Europese Commissie de toelating gekregen om op de Doggersbank in de Noordzee een kunstmatig energie-eiland aan te leggen.

De plannen van Energinet en Tennet omvatten de bouw van een windmolenpark en een fotovoltaïsche centrale die aan tachtig miljoen gezinnen elektriciteit zouden moeten leveren.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 14 maart 2017

Schotten voor de boeg

Al driehonderd jaar zijn Schotland en Engeland onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dus nu de Brexit voor de Schotten aanleiding is om met een onafhankelijkheidsreferendum te komen, ligt enorme verdeeldheid op de loer, zegt BNR-macro-econoom Kees de Kort.