EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
39
kliks
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1946 tot 1950 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 8 november 2017

Olieprijzen stijgen na arrestaties in Saoedi-Arabië

Tijdens het afgelopen weekend bewoog er wat in Saoedi-Arabië, in opdracht van de nieuwe kroonprins Mohammed bin Salman werden er tal van ministers en prinsen gearresteerd om zo zijn macht in het koninkrijk te vergroten. De reactie op de oliemarkt bleef niet uit, beleggers vermoeden namelijk dat bin Salman de olieproductie nog iets verder zal terugschroeven, de prijs voor een vat ruwe olie steeg maandag met 3,54 procent.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 7 november 2017

Saoedi-Arabie blokkeert 1.200 bankrekeningen

De banken in Saoedi-Arabië hebben meer dan 1.200 bankrekeningen van individuen en bedrijven in het land geblokkeerd. De maatregel is volgens de banken en hun advocaten onderdeel van dezelfde anti-corruptie campagne van kroonprins Mohammed bin Salman waarbij afgelopen weekend verschillende prinsen en ministers werden vastgezet.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 7 november 2017

Marktkapitalisatie cryptocurrencies bereikt $200 miljard

De grootste cryptocurrency Bitcoin heeft momenteel een dominantie van ruim 65% in de totale marktkapitalisatie van meer dan 200 miljard dollar. De totale omvang van bitcoin is op moment van schrijven zo’n 125 miljard dollar.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 november 2017

BIZAR: Elektriciteitsverbruik bitcoin even groot als dat van… Nigeria

De populariteit en het succes van de bitcoin genereren een verrassend neveneffect: de energie die nodig is om bitcoins te ‘minen’ (mining) gaat stilaan door het dak.

De populariteit en het succes van de bitcoin genereren een verrassend neveneffect: de energie die nodig is om bitcoins te ‘minen’ (mining) gaat stilaan door het dak.

Steeds meer van deze “miners” gaan op zoek naar nieuwe bitcoins, en controleren ook bestaande transacties. Maar om bitcoins te ‘minen’ moeten complexe cryptografische puzzels worden opgelost. Die complexe handelingen vergen steeds meer energie. Geschat wordt dat een enkele bitcointransactie nu 215 kilowatt-uur aan elektriciteit vergt – voldoende om een gemiddelde woning een week lang van elektriciteit te voorzien.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 7 november 2017

Olieprijs profiteert van Saoedische crisis

De wereld is nog steeds verslaafd aan olie: we gebruiken de fossiele brandstof nog altijd massaal voor transport en energie. Alleen was de prijs per vat de laatste jaren fors gedaald. Dat had met een pak zaken te maken, maar vooral met de Amerikaanse productie van schalieolie, die plots de meer traditionele olielanden zoals Rusland, Nigeria, Canada, Noorwegen of Saoedi-Arabië concurrentie kwam aandoen. Een prijs tussen de 40 en 50 dollar per vat was de laatste twee jaar de norm, tot grote frustratie van de oliesector.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs