EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19486 tot 19490 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 5 januari 2015

Verdwijning 29-jarige Russische hedgefondsheld groot mysterie, 20 miljoen zoek

Zo ben je een hippe ‘quant’ in de haute finance  van Moskou, zo ben je spoorloos. De verdwijning van oprichter Kim Karapetyan van het speculatieve beleggingfondsen Blackfield Capital roept veel vragen op.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 5 januari 2015

Spanje creëert voor het eerst in zeven jaar opnieuw werkgelegenheid

Spaanse economie In Spanje zijn er in 2014 voor het eerst in zeven jaar tijd opnieuw jobs bijgekomen. Ook het aantal werklozen is niet meer zo fel gedaald sinds 1998, zo maakte het ministerie van Werk vandaag bekend. Mogen de Spanjaarden voor het eerst sinds lang weer met enig optimisme naar de toekomst kijken?

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 5 januari 2015

Stookolieprijs blijft dalen

De maximumprijs van stookolie gaat morgen opnieuw naar beneden. Wie minstens 2.000 liter bestelt, betaalt nog maximaal 0,5684 euro per liter, zo meldt de federale overheidsdienst Economie. Dat is de laagste prijs sinds februari 2010. Het gaat om een daling met 1,6 cent per liter, en de tweede daling dit jaar.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 5 januari 2015

Market Update (5 januari 2015)

Duitsland verwacht geen exit Griekenland, euro zakt naar laagste niveau in 9 jaar, Euraziatische handelsunie gelanceerd en Venezuela zoekt hulp bij de Chinezen. Lees het dagelijkse nieuwsoverzicht op Marketupdate!

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 5 januari 2015

Hollande weet het nu ook: economie Frankrijk groeit te traag

De Franse economie groeit te traag om de werkloosheid aan te kunnen pakken. Dat zei president François Hollande maandag in een interview met de radiozender France Inter.

De Franse economie groeit te traag om de werkloosheid aan te kunnen pakken. Dat zei president François Hollande maandag in een interview met de radiozender France Inter.

Volgens Hollande moet het bruto binnenlands product met ten minste 1 procent toenemen om de werkloosheid omlaag te kunnen brengen.

Uit de meest recente cijfers van statistiekbureau Insee blijkt dat de Franse economie nog stevig aan moet trekken voordat het zover is. In het derde kwartaal van 2014 was de groei 0,3 procent en stond de werkloosheid op 10,4 procent van de beroepsbevolking.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs