EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1951 tot 1955 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 29 november 2017

Koers digitale munt bitcoin tikt de 10.000 dollar aan

De koers van de digitale munt bitcoin is voor het eerst boven de 10.000 dollar gekomen. De cryptomunt bereikte die recordstand dinsdag volgens de website coinmarketcap, die rekent met een gemiddelde koers van honderden bitcoinbeurzen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 29 november 2017

Paradise Papers: "Minstens 4 lidstaten op zwarte lijst belastingparadijzen als Europa eigen criteria zou toepassen&#

De zwarte lijst met belastingparadijzen waaraan de Europese Unie werkt, zou ook minstens 4 lidstaten moeten bevatten als Europa de eigen criteria zou toepassen. Dat stelt Oxfam in een persbericht. Het gaat dan om Nederland, Ierland, Luxemburg en Malta. De ngo identificeerde daarnaast minstens 35 landen, geen lidstaten van de EU, die op de lijst zouden moeten komen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 28 november 2017

Hier moet je werken om het meeste te verdienen

Op zoek naar een nieuwe job? Hou je ogen dan goed open voor vacatures in Brussel Hoofdstad, want daar verdien je gemiddeld 3.972 euro bruto. Ga je in Veurne aan de slag, dan mag je rekenen op een gemiddeld maandloon van 2.772 euro bruto per maand. Dat blijkt uit de meest recente cijfers van FOD Economie. Wij zochten uit in welke steden je salaris boven het gemiddelde uitkomt én welke bedrijven daar op zoek zijn naar versterking.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 28 november 2017

Wat is de bitcoin? Vijf vragen over de munt die eigenlijk niet echt bestaat

De bitcoin, een munt die eigenlijk niet echt bestaat, is bezig aan een ongekende opmars. De virtuele munt breekt mijlpaal na mijlpaal en nadert nu een mythische grens. Eén bitcoin is net geen 10.000 dollar waard. Vijf vragen over de munt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 28 november 2017

Noord-Korea gaat voor de bitcoin en de rest van de wereld is er niet gerust in

De Pyongyang University of Science and Technology heeft een aantal cursussen in cryptomunten gegeven. Dat lijkt eerdere vermoedens te bevestigen dat Noord-Korea virtuele valuta voor manipulatieve doeleinden wil toepassen.

Dat zegt David Gilbert, redacteur van de nieuwssite Vice. Eerder al deden geruchten de ronde dat Noord-Korea pogingen ondernam om cryptomunten te verzamelen, te stelen of te ontginnen.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs