EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
62
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19501 tot 19505
Geplaatst op: woensdag 29 oktober 2014

Poetin beschuldigt VS van oorlogszuchtig interventiebeleid

De Russische president heeft vorige week in een toespraak hard uitgehaald naar de Amerikaanse regering. Hij zegt dat de Amerikanen door hun bemoeienis mede verantwoordelijk zijn voor gewapende conflicten in verschillende delen van de wereld. Daardoor maakt de VS de wereld juist onveiliger.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 29 oktober 2014

Russische roebel op dieptepunt sinds invoering euro

Het gaat niet goed met de roebel. De Russische munt staat op een historisch dieptepunt. Sterker, sinds de invoering van de euro heeft de munt nog nooit zo laag gestaan ten opzichte van onze munt. De roebel is namelijk grotendeels afhankelijk van de olieprijs en die maakt een behoorlijke uitglijder. De prijs van een vat olie is namelijk gedaald van 115 dollar in juni naar 86 dollar nu. En dat heeft te maken met de rol van Rusland in de Oekraïne.

Lees verder op hpdetijd.nl
Geplaatst op: woensdag 29 oktober 2014

Wat zou jij doen als je 616 miljard dollar had?

Volgens Jim Rogers is beleggen heel eenvoudig: je moet gewoon wachten tot je geld in een hoekje ziet liggen en dan er naar toe wandelen en het oprapen. De ongelooflijke buitenkansen waarover hij het heeft kom je niet dikwijls tegen, maar momenteel is er één markt waar je de goedkope aandelen maar op te scheppen hebt.

Het is een markt waar je zelfs geblinddoekt goede aandelen kan vinden, aldus Mark Mobius. Hij beheert 40 miljard dollar als voorzitter van de

Templeton Emerging Markets Group en kan zijn enthousiasme voor dit land moeilijk verstoppen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 29 oktober 2014

Ziehier een van de vreemdste verhalen in de financiële geschiedenis

Ziehier een van de vreemdste verhalen in de financiële geschiedenis, een Amerikaanse regering die liegt over duizenden tonnen denkbeeldig goud, illegale overschrijvingen en leningen van in totaal 15 biljoen USD. Deze video (op SDB) van Hogerhuislid Lord James of Blackheath is op zich al opzienbarend.

Ziehier een van de vreemdste verhalen in de financiële geschiedenis, een Amerikaanse regering die liegt over duizenden tonnen denkbeeldig goud, illegale overschrijvingen en leningen van in totaal 15 biljoen USD. Deze video (op SDB) van Hogerhuislid Lord James of Blackheath is op zich al opzienbarend.

Wat erin echter niet duidelijk wordt is waar het geld vandaan komt, al toont Lord Blackheath duidelijk aan dat men zijn best heeft gedaan om te verklaren dat het afkomstig was v an goudreserves in Brunei – goudreserves die nooit hebben bestaan.

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: dinsdag 28 oktober 2014

Het volgende heeft nog nooit eerder plaats gevonden "zonder" een correctie

Deze leidende indicator laat zien dat een daling van vastgoedprijzen in San Francisco altijd gepaard gaat met het leeglopen van een grote bubbel. De vraag is of het deze keer anders zal zijn. Reeds in juni dit jaar al sloeg de belangrijkste graadmeter voor de Amerikaanse huizenmarktbubbel alarm.

[...]

Lees verder op Beurs com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs