EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19521 tot 19525 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 13 december 2014

Tesla’s ‘disruptive’ technologie biedt grote kansen voor investeerders

Energieopslag wordt steeds meer gezien als ‘disruptive’, een term die aangeeft dat de technologie in staat is bestaande bedrijfsmodellen te doorbreken en een geheel nieuwe industrie kan creëren. Het heeft de potentie om benzinemotoren in auto’s overbodig te maken, en kan de verhouding tussen burgers en energieleveranciers op z’n kop zetten.

Autobouwer Tesla heeft veel succes met de verkoop van zijn revolutionaire elektrische voertuigen (EV’s), en heeft het plan opgevat om 500.000 EV’s verkocht te hebben voor het jaar 2020. Met de uitrol van een goedkoper model denkt het bedrijf meer mensen te bereiken, maar een goedkoper model is sterk afhankelijk van de prijs van de accu. Deze is op dit moment ongeveer een derde van de prijs van de gehele auto, en zal pas dalen als er op veel grotere schaal geproduceerd wordt. Om deze reden heeft Tesla samen met Panasonic het grootse plan bedacht om in Nevada een zogenaamde ‘Gigafactory’ te bouwen. Het ‘disruptive’ deel van het idee zit hem in de potentie om op langere termijn af te stappen van de huidige benzinemotor. Inmiddels hebben ook andere accuproducenten vergelijkbare plannen kenbaar gemaakt, en worden de eerste mega-investeringen binnenkort gedaan. Het lijkt erop alsof er nu, na twee eerdere valse starten, middels innovatieve technologieën een kritische massa wordt gecreëerd die de sector voorgoed kan veranderen.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: zaterdag 13 december 2014

Het ultieme contraire signaal duikt op in de goudmarkt

Goud en goudmijnaandelen zitten al sinds 2011 in een dalende trend, dat is een dikke drie jaar. Goed om depressief van te worden. Toch als je naar het advies van de grote financiële instellingen luisterde die pas in 2011 positief werden voor goud. Dikwijls is het een goed idee om net het tegenovergestelde te doen dan wat zij je aanraden. En momenteel zie je bijna dagelijks nieuwsberichten over hoe negatief iedereen is ten opzichte van goud.

De laatste financiële instelling die negatief is geworden tegenover goud is de fondsbeheerder ProShares. Zij zijn van plan niet één, maar ineens twee nieuwe ETFs te lanceren. Het “Short Junior Gold Miners” fonds stijgt evenredig naarmate de junior goudmijnaandelen dalen. Maar voor wie echt overtuigd is dat goudmijnaandelen naar de haaien gaan is er het “Ultra Short Junior Gold Miners” fonds, daarmee je dubbel zoveel profiteert van een daling.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 12 december 2014

Deze fout wil de FED voorkomen

De Amerikaanse centrale bank staat vol in de belangstelling van de beleggers. Toch heeft de Europese centrale bank de laatste maanden ook heel wat belangstelling op zich afgekregen. De ECB heeft er immers voor gekozen om de rente verder te verlagen en de kans op een monetair beleid zoals in Amerika is zeer groot.

De Amerikaanse centrale bank heeft daarentegen afgelopen oktober het volledige stimuleringsbeleid afgebouwd. We zouden dus kunnen zeggen dat de markten op dit moment op eigen benen staan. Zonder geldinjecties zullen zij moeten bewijzen dat de huidige koersen werkelijk gerechtvaardigd zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 12 december 2014

De Westerse sponsors van Islamitische Staat

Met afschuw wordt er gereageerd op de video’s waarin te zien is hoe gegijzelde westerlingen onthoofd worden door de terreurgroep Islamitische Staat. De beelden roepen ook de vraag op hoe westerse regeringen omgaan met het probleem van gegijzelde landgenoten, schrijft professor Peter Singer in een column op Project Syndicate. Onderhandelen en betalen, zoals de meeste Europese overheden doen? Of elke onderhandeling weigeren, zoals de Verenigde Staten en Groot-Brittannië, in de hoop zo toekomstige slachtoffers te kunnen vermijden?

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 12 december 2014

Olie staat op 58 dollar per vat. Hoe is het zover kunnen komen?

Het is al een tijdje duidelijk dat de neerwaartse trend op de oliemarkt zich nog een tijdje gaat doorzetten. Alleen, weet iedereen wel waarom de koers zich zo dicht bij 58 USD per vat bevindt?  (En, waarom Brent binnenkort onder 60 USD per vat zal duiken.)

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs