EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
59
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19521 tot 19525
Geplaatst op: donderdag 30 oktober 2014

Column Kees de Kort | Fed-besluit is niet verrassend

Nee, het is niet verrassend dat de Fed stopt met het pompen van extra geld in de Amerikaanse economie. Dat zegt tenminste macro-econoom Kees de Kort. “Verrassender was wel de toon waarmee dat werd aangekondigd: ‘Het gaat allemaal wel beter in de VS’.”

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 30 oktober 2014

Het nutteloze referendum over goud in Zwitserland

De bevolking van Zwitserland kan zich op 30 november een dag bemoeien met het beleid van de centrale bank. Via het referendum kan men zich uitspreken over de goudvoorraad van het land. Het valt te betwijfelen of dit referendum iets zal opleveren.

Lees verder op Doijerkalff.nl
Geplaatst op: donderdag 30 oktober 2014

Nieuwe spoorlijn brengt China en Europa dichter bij elkaar

China investeert volop in de bouw van nieuwe spoorlijnen, snelwegen, glasvezelverbindingen en pijpleidingen die het land in verbinding brengen met de Euraziatische regio en Europa. China wil minder afhankelijk worden van de handel over zee, waar de VS een grote overmacht heeft. Bovendien is transport over land sneller.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 30 oktober 2014

Deze instantie legt zonder pardon beslag op je vermogen

Deze instantie in de VS zoekt naar patronen in financieel gedrag van burgers om vervolgens goedgevulde bankrekeingen te kunnen afsluiten. Het heeft er alle schijn van dat deze instantie enkel op zoek is naar GELD. Jan modaal is weer de lul...

Lees verder op Beurs com
Geplaatst op: donderdag 30 oktober 2014

Alan Greenspan komt met een onverwachte plotselinge openbaring

Gister liet de gepensioneerde Alan Greenspan enkele opmerkelijke uitspraken los. Over de rol van goud hebben we hem nog niet eerder zo horen praten...

[must read]

Lees verder op Beurs com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs