Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 1956 tot 1960
Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 13 maart 2017

Populisten winnen in Turkije én Nederland

Nederland heeft zaterdag twee Turkse politici verboden het referendum te komen promoten dat op 16 april in Turkije plaatsvindt en waarin de bevolking zal worden gevraagd de macht van president Erdogan verder uit te breiden. Volgens de Britse krant The Telegraph heeft deze beslissing vooral de positie van Erdogan in Turkije en die van Geert Wilders in Nederland versterkt.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: maandag 13 maart 2017

Is er leven na de Bitcoin ETF?

Is er leven na de Bitcoin ETF? In juli 2013 besteedden wij er al aandacht aan maar Afgelopen vrijdag 10 maart was het dan zover. Het was erop of eronder voor de Bitcoin ETF van de Winklevoss broertjes. Het liep echter slecht af. Het beoogde investeringsvehikel, waarmee grote investeerders makkelijker zouden kunnen investeren in Bitcoin, werd afgekeurd door de autoriteiten. De prijs, die de weken ervoor flink was gestegen, kelderde van 1200 naar 1000 euro en wederom werd Bitcoin weer dood verklaard door allerlei zogenaamde experts.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 13 maart 2017

Federal Reserve trekt woensdag waarschijnlijk rente op

Woensdagavond komt de Federal Reserve met een nieuw rentebesluit. Waarschijnlijk gaat de rente voor een derde maal sinds de financiële crisis omhoog. Verder is het uitkijken naar meer hints en info.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 13 maart 2017

Bitcoin-ETF niet goedgekeurd door Amerikaanse SEC

Afgelopen zaterdag 11 maart liep de deadline van de Amerikaanse financiële toezichthouder, de Securities and Exchange Commission (SEC), af om een beslissing te nemen omtrent een verandering in de regelgeving van ETF’s.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 13 maart 2017

8 manieren om geld te verdienen terwijl je slaapt

Diegene die geld lenen, betalen kosten terwijl ze slapen. Rentekosten nemen nooit een dag verlof, ze slapen nooit. Gelukkig zijn er ook manieren om geld te verdienen terwijl je slaapt. Sommige inkomsten nemen ook nooit een dag verlof. Vooral in het tijdperk van het internet is geld verdienen in je slaap gemakkelijker dan ooit.

Dit zijn 8 manieren die ervoor kunnen zorgen dat jij geld verdient terwijl je slaapt of in de zon ligt op een tropisch strand.