Nieuws / Artikelen met het woord

58142 artikelen gevonden. Artikel 1956 tot 1960
Bron: Goudstandaard
Geplaatst: donderdag 8 juni 2017

'Vraag naar goudkluizen neemt sterk toe'

De vraag naar opslag van edelmetalen neemt de laatste tijd weer toe, zo schrijft Bloomberg. Door ingrijpen van centrale banken lijkt de economie weer op te leven, maar veel vermogende mensen zijn er nog niet zo zeker van dat economisch gezien echt beter gaat. Goud in opslag wordt steeds vaker gezien als veilig alternatief voor spaargeld.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: donderdag 8 juni 2017

Infographic: Waarom miljardairs goud kopen

De volgende infographic van Visual Capitalist laat zien welke miljardairs goud kopen als onderdeel van hun beleggingsportefeuille. Uiteraard is dat maar een topje van de ijsberg, want de meeste mensen die hun vermogen op een andere manier dan met beleggen vergaard hebben zullen deze informatie niet zo snel prijsgeven.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: woensdag 7 juni 2017

Oliver Stone: We slaapwandelen richting een nucleaire oorlog

Volgens documentairemaker Oliver Stone moeten we ons ernstig zorgen maken over de toekomst van de wereld. Met de oplopende spanningen tussen Rusland en het Westen en alles wat op dit moment gaande is in de wereld lopen we het risico in een nucleaire oorlog gerommeld te worden.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 6 juni 2017

Goud kopen met korting, hoe werkt dat?

Marketupdate sprake met John Hooft van Gold Investments Europe over hun goudobligatie, een populair beleggingsproduct waarmee particulieren met een bijzonder aantrekkelijk rendement in goud kunnen beleggen. Hoe gaat dit precies in zijn werk? En hoe weet Gold Investments Europe een rendement van 6,5% voor haar investeerders te realiseren? We behandelden de meest gestelde vragen over deze goudobligatie.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 6 juni 2017

Miljonair worden? Dan moet je stoppen met deze slechte gewoonte

Voor veel mensen is dit waarschijnlijk een kip-of-ei verhaal, maar miljonairs zijn vaak gestopt met 1 zeer slechte gewoonte: klagen. Je kan zeggen dat het logisch is dat rijke mensen niet klagen omdat ze … rijk zijn. Anderzijds hebben niet-rijke mensen alle redenen om te klagen, ze zijn immers … niet-rijk. Maar klopt dat wel?