Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 1956 tot 1960
Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 10 april 2017

Islamitische Staat bevindt zich nog steeds in expansiefase

Berichten over de totale instorting van de Islamitische Staat blijken voorbarig. Nadat de terreurgroep zondag op twee verschillende plaatsen in Egypte 45 mensen doodde en er honderden verwondde, werd maandag een raket afgevuurd op Israël.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 10 april 2017

Krijgt Frankrijk extreme president?

Volgens de meest recente opiniepeilingen in Frankrijk wordt de kans op een populistische president groter. De Franse rente veert op.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 10 april 2017

Belegger plaatst order van $100 miljoen via zijn smartphone

Mobiel beleggen 2.0. JP Morgan is ’s werelds grootste investeringsbank. De Amerikaanse gigant investeert enorme bedragen in technologie. De klanten van JP Morgan maken er graag gebruik van. Volgens Daniel Pinto, CEO van JP Morgan’s Corporate Investment Bank, was er zelfs een klant die via zijn smartphone een order stuurde van $100 miljoen voor de Forex markt. Mobiel beleggen 2.0 wordt steeds belangrijker.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 10 april 2017

‘Bitcoin is in 2030 half miljoen dollar waard’

De cryptomunt bitcoin heeft zich de voorbije jaren al de bestpresterende valuta van de wereld getoond, maar beschikt nog over een gigantisch groeipotentieel.

Dat zeggen de ondernemers Peter Smith en Jeremy Liew, respectievelijk chief executive van het bedrijf Blockchain en investeerder in Snapchat.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 10 april 2017

ECB bouwt opkoopprogramma in 2018 af

De Europese Centrale Bank zal naar verwachting in 2018 zijn opkoopprogramma van staatsobligaties afbouwen en kort daarna, in de tweede helft van volgend jaar, zijn depositorente verhogen. Dit stelden analisten van Morgan Stanley maandag in een rapport.

Morgan Stanley verhoogde zijn groeiverwachting voor de eurozone van 1,4 procent tot 1,8 procent in 2017, gevolgd door een vrijwel stabiele groei van 1,7 procent in 2018.