EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1956 tot 1960 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 9 februari 2018

Google wil historisch gebouw kopen voor 2 miljard: tweede grootste deal ooit in New York City

Alphabet, het moederbedrijf van Google, wil een slordige 2 miljard euro neertellen voor de bekende Chelsea Market in New York City. Google bezet nu al zo'n 37.000 m² van de historische kantoorgebouwen. De deal is in zijn soort de tweede grootste ooit in de Big Apple. Ná de verkoop van het GM-gebouw in 2007 voor bijna 2,3 miljard euro.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 9 februari 2018

Vijf belangrijke indicaties voor goud

Ondanks dat de goudprijs deze week daalde, zien we nu vijf belangrijke, zéér positieve indicaties voor goud en goudaandelen.

Hier komen ze:

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 februari 2018

Op naar een nieuwe rotdag op de beurs

De Shanghai Composite Index in China opende 5,5% lager. Hongkong stond bij de opening 4,2% in de min en in Japan ging het met een verlies van 3,2% al niet veel beter. Wall Street sloot af met 4,1% minder op de Dow Jones. Het pessimisme en de nervositeit onder beleggers houden dus aan. En dat zou nog wel een tijdje kunnen duren. De handel is bloednerveus, want er is niks wezenlijk anders geworden sinds maandag.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 9 februari 2018

Regering wil af van 1 en 2 eurocent

Economie De federale regering wil het gebruik van de rosse muntjes van 1 en 2 cent aan banden leggen. Daarom wil minister van Financiën Johan Van Overtveldt (N-VA) de sector verplichten om hun rekeningen aan de kassa af te ronden naar 0 of 5 eurocent, als er cash betaald wordt. 

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 8 februari 2018

Opnieuw flinke minnen op Wall Street

De Amerikaanse aandelenmarkten zijn donderdag voor de tweede keer deze week met stevige verliezen gesloten. Een reeks sterker dan verwachte resultaten van grote bedrijven kon de nervositeit bij beleggers over oplopende rentes niet wegnemen.

De Amerikaanse aandelenmarkten zijn donderdag voor de tweede keer deze week met stevige verliezen gesloten. Een reeks sterker dan verwachte resultaten van grote bedrijven kon de nervositeit bij beleggers over oplopende rentes niet wegnemen.

Na een aarzelend begin liepen gaandeweg de verliezen op, met bovendien nog een scherpe daling tegen het einde van de handel. De toonaangevende Dow-Jonesindex sloot uiteindelijk 4,2 procent lager op 23.860,46 punten. De bredere S&P 500 zakte 3,8 procent tot 2581,00 punten. De technologiegraadmeter Nasdaq verloor 3,9 procent en eindigde op 6777,16 punten.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs