EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: bitcoinweb.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19596 tot 19600 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 17 december 2014

Olie is niet het strafste verhaal

Het meest besproken onderwerp op de financiële markt is ongetwijfeld de oliemarkt en de olieprijs op dit moment, maar in feite is er nog een straffer verhaal: de Amerikaanse obligaties staan in vuur en vlam.

De rentevoet op 10-jarige en 30-jarige obligaties daalt weer sterk de laatste handelsdagen. Beleggers vluchten naar veiligheid en Amerikaanse obligaties zijn duidelijk de meest liquide en ook de meest veilige producten op aarde voor de meeste beleggers.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 17 december 2014

Volgens deze ratio is 1 ounce zilver $ 49,16 waard

Op basis van een oude betrouwbare olie-zilver ratio zou de zilverprijs vandaag meer dan dubbel zo hoog moeten liggen op iets minder dan $ 50 per ounce. Ten tijde van een meer ‘fysieke economie’ in plaats van een ‘papieren economie’ hadden olie en zilver een sterke correlatie met elkaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 17 december 2014

Gold Trail: Dollar stevent af op hyperinflatie (Deel XXVII)

De steun voor dit dollarsysteem, dat de VS een exorbitant privilege geeft ten opzichte van andere landen, is de laatste jaren tanende. Dit heeft implicaties voor de waarde van de dollar. Als de rest van de wereld besluit andere valuta dan dollars te gebruiken, dan zijn al die dollars in de wereld alleen nog maar te gebruiken in de VS. Dat zal een ongekende prijsinflatie teweeg brengen, omdat de VS uit zichzelf nooit zoveel waarde kan produceren als de rest van de wereld.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 17 december 2014

Mikhail Khazin: Stopzetting manipulatie van Goud in zicht

De ontkoppeling en stopzetting van de manipulatie van de goudprijs zal er komen bij de eerstvolgende financiële crisis. Dit is de stelling van Mikhail Khazin.

De ontkoppeling en stopzetting van de manipulatie van de goudprijs zal er komen bij de eerstvolgende financiële crisis. Dit is de stelling van Mikhail Khazin.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 17 december 2014

Market Update (17 december 2014)

Marketupdate brengt met ingang van deze week iedere ochtend van maandag tot en met vrijdag een nieuwsupdate met de laatste interessante nieuwsfeiten. Vandaag in het nieuws: Handelstekort Japan neemt toe, $550 miljard geleend geld in Amerikaanse schalierevolutie, Obama tekent sancties tegen Rusland, Olieprijs naar 5-jaars dieptepunt. 

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs