EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19611 tot 19615 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 30 december 2014

Volgens het FD heeft goud weinig te winnen

De inflatieverwachting verdwijnt als sneeuw voor de zon volgens het Financiële Dagblad (FD). De economie van de Verenigde Staten draait weer op volle toeren en analisten verwachten opnieuw weinig van goud als belegging in 2015.

Feit blijft dat goud slechts een bijrol heeft in de vooruitzichten van de grote banken. Maar zouden wij die vooruitzichten als heilig moeten verklaren? Heeft de DNB zijn goud voor niets gerepatrieerd? Kopen China en Rusland voor niets massaal goud op?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 30 december 2014

Deurwaarder komt straks boete innen

Nu de fiscus kordaat met deurwaarders dreigt, vereffent één op de tien hardnekkige wanbetalers binnen anderhalve maand zijn onbetaalde gerechtelijke boete - die soms al járen oud is. De nieuwe methode heeft succes in Gent en krijgt navolging in het hele land.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 29 december 2014

IMF schort steun aan Grieken tijdelijk op

De Europese Centrale Bank (ECB) wil met Griekenland in gesprek blijven over de afwikkeling van het hulpprogramma waarmee het land de afgelopen jaren op de been is gehouden. De ECB "wacht op de opvattingen en suggesties van de Griekse autoriteiten" en zal die ook bespreken met de Europese Commissie en met het Internationaal Monetair Fonds (IMF), zo liet de centrale bank maandag weten. Het IMF van zijn kant zegt dat het de hulp opschort, tot er een nieuwe regering is gevormd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 29 december 2014

Griekse zorgen zetten druk op euro

Het vooruitzicht van nieuwe verkiezingen in Griekenland had maandag een negatief effect op de euro. De waarde van de Europese munt zakte, mede door de onzekere politieke toekomst van Griekenland, naar het laagste niveau ten opzichte van de dollar sinds augustus 2012.

Aan het begin van de avond was de euro 1,2147 dollar waard, tegen 1,2172 dollar aan het begin van de dag. De euro zakte eerder deze maand voor het eerst in ruim twee jaar onder de grens van 1,22 dollar.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 29 december 2014

Olieprijs gaat weer hard omlaag

De olieprijs stond maandag opnieuw stevig onder druk. Na een aanvankelijk herstel zakten de belangrijkste graadmeters aan het begin van de avond opnieuw naar het laagste niveau in jaren.

De olieprijs stond maandag opnieuw stevig onder druk. Na een aanvankelijk herstel zakten de belangrijkste graadmeters aan het begin van de avond opnieuw naar het laagste niveau in jaren.

De prijs van een vat Brentolie, de maatstaf voor olie uit Europa, Afrika en het Midden-Oosten, ging bijna 3 procent omlaag naar 57,75 dollar. Amerikaanse olie werd 2,8 procent goedkoper en kostte 53,15 dollar per vat. In beide gevallen staat de prijs nu op het laagste niveau sinds mei 2009.

De olieprijs is afgelopen halfjaar gehalveerd. Door de toenemende productie van olie uit Amerikaanse schalievelden groeit het aanbod hard, terwijl de vraag minder sterk stijgt dan voorheen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs