EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19626 tot 19630 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 10 december 2014

Fed: JPMorgan komt 20 miljard dollar te kort

De Amerikaanse bank JPMorgan Chase heeft in de periode tot en met 2019 mogelijk ruim 20 miljard dollar extra kapitaal nodig om aan de strengere regels voor grote banken te kunnen voldoen.

Dat bleek dinsdag uit informatie van de Federal Reserve. De Fed voert de kapitaaleisen voor belangrijke banken de komende tijd verder op.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 december 2014

IMF: Oekraïne heeft nog 12 miljard euro nog

Het Internationaal Monetair Fonds (MF) verwacht dat Oekraïne nog eens 15 miljard dollar (12 miljard euro) aan noodleningen nodig heeft om de economische ineenstorting van het land te voorkomen.

Dat meldde de Britse krant Financial Times dinsdag. Het IMF, dat Oekraïne al voor 17 miljard dollar aan noodkredieten heeft beloofd, zou westerse regeringen hebben opgeroepen het gat van 15 miljard dollar binnen enkele weken te dichten.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 december 2014

Mario Draghi gaat in de aanval

Wereldwijd ligt de economie op apegapen, de recent gepubliceerde macro-economische indicatoren geven weinig ruimte voor optimisme. De achillespezen van de wereldeconomie zijn bekend: Europa en Japan doen het slecht, de Verenigde Staten doen het goed. Maar de meeste economen houden vooral de evolutie van de Chinese economie in de gaten.

Het is volgens BNP Paribas duidelijk dat China zijn sterke economische groeipeil niet kan handhaven. Om enigszins in de buurt te blijven van de vooropgestelde 7,50%, vaardigden de Chinese politieke leiders van tijd tot tijd ministimuluspakketten uit. Eind vorige week voerden ze eerder onverwachts een renteverlaging door en pompt men miljarden aan cash in het banksysteem. Dit moet de bedrijven en de vastgoedmarkt ondersteunen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 9 december 2014

'Islamitische Staat smokkelde radioactief apparaat Europa in'

Een man die beweert wapens aan te maken voor de Islamitische Staat (IS) zegt dat de terreurgroep een ‘radioactief apparaat’ naar een niet vermelde locatie in Europa heeft weten te smokkelen. Dat blijkt uit een rapport van de SITE Intelligence Group.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 9 december 2014

Rusland raakt zijn gas aan de stenen niet kwijt

De lage energieprijzen blijven Poetins plannen doorkruisen. Zo heeft hij vorige week nog aangekondigd dat hij niet door wil gaan met de aanleg van de South Streamleiding; dat is een gasleiding die van Rusland onder de Zwarte Zee tot in het pittoreske Bulgarije loopt en zo de Europese Unie van Russische energie zou moeten voorzien.

Nu blijkt uit een bericht van Bloomberg dat het zogenaamde Plan B, een gasleiding die door Turkijke zou lopen, ook niet kan doorgaan. De vraag naar gas uit Europa is niet voldoende gestegen om de bouw van het netwerk te rechtvaardigen. Bovendien is geen enkele Europeaan geïnteresseerd in Poetins gas.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs