EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: bitcoinweb.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19641 tot 19645 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 16 december 2014

De opkomst (en ondergang?) van bitcoin

Bitcoin zou de toekomst worden, maar die belofte is bepaald niet ingelost. Deze bedrijven geloven echter nog steeds in het betaalmiddel.

Bitcoin zou de toekomst worden, maar die belofte is bepaald niet ingelost. Deze bedrijven geloven echter nog steeds in het betaalmiddel.

De hype rond bitcoin is voorbij. Rond de vorige jaarwisseling lag de media-aandacht voor het nieuwe betaalmiddel nog op een hoogtepunt, sindsdien zijn er in ieder geval nog twee momenten geweest waarop bitcoin groot onder de aandacht kwam. Het was niet per definitie positieve aandacht. Eerst kwam bitcoinbeurs MtGox in de problemen, waardoor honderdduizenden bitcoins verdwenen. Wat er precies is gebeurd, wordt nog onderzocht. Vervolgens onthulde magazine Newsweek in maart de identiteit van de bedenker van de virtuele munt. Maar toen andere media met het verhaal aan de haal gingen, ontkende hij ook maar iets met bitcoin te maken te hebben.

Niet alleen de interesse van de media is afgenomen, ook de koers van de virtuele munt is flink ingezakt sinds begin dit jaar. Volgens Bright.nl zal bitcoin zelfs nooit een echt goede munt worden. 'Voor veel mensen die vorig jaar geïnspireerd door de overvloedige media-aandacht en de almaar stijgende koersen op de bitcoin-trein stapten, was de cryptocurrency toch vooral een belegging. Vergelijkbaar met een aandeel of een klompje goud.'

Lees verder op mt.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 december 2014

De grote ebolaleugen... Hoe de gezondheidsindustrie een zoveelste hype creëerde om fondsen op te halen

De grote ebolaleugen... Hoe de gezondheidsindustrie een zoveelste hype creëerde om fondsen op te halen

De grote ebolaleugen... Hoe de gezondheidsindustrie een zoveelste hype creëerde om fondsen op te halen

De gezondheidsindustrie heeft rond ebola een hype gecreëerd rmet als enig doel fondsen binnen te halen en een epidemie te bestrijden die ze - net als vele van haar voorgangers - gewoon onder controle had.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 16 december 2014

Staat Griekenland opnieuw aan de rand van de afgrond?

In de afgelopen week is de Griekse aandelenbeurs bijna volledig ingestort. In vier dagen tijd verloor de ASE zo’n 20 procent van haar waarde. Dit was een reactie op de groeiende politieke onrust in het land.

Binnenkort moet er een nieuwe president gekozen worden in Griekenland. Dit wordt niet gedaan door het volk, maar door het parlement. De kandidaat van de regering lijkt echter niet de benodigde meerderheid van 60% te gaan krijgen. Veel politieke analisten achten de kans groot dat de regering daarover zal vallen en vervroegde verkiezingen zal uitschrijven.

Lees verder op galeboetticher.com
Geplaatst op: dinsdag 16 december 2014

De kracht van de blockchain - Innovaties met de ruggengraat van Bitcoin

Steeds meer mensen beginnen in te zien dat Bitcoin meer is dan de Munt alleen. Deze werkt namelijk vanaf de Blockchain, een gedecentraliseerde database waarop ontelbare toepassingen gebouwd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan decentraal stemmen of het opknappen van overheidstaken. Bitcoin en de Blockchain sluiten naadloos aan op de decentrale trend maar de toekomst is allesbehalve zeker. Dimitri Reijerman heeft hierover op tweakers.net een uitstekend artikel geschreven:

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 december 2014

Hoe goed gaat het met China?

Wie op China heeft gerekend om de wereldeconomie recht te houden, kan wel eens serieus naast de bal hebben geslaan. Naar verwachting zal volgend jaar de groei vertragen naar 7,1%, meldt CNBC. Dat is 0,3% minder tegenover dit jaar.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs