Nieuws / Artikelen met het woord

57853 artikelen gevonden. Artikel 1966 tot 1970
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 3 mei 2017

Den Haag draait Groningske gaskraan verder dicht

De Nederlandse overheid heeft beslist om het productieplafond van Gronings gas – het grootste gasveld in Europa – verder te verlagen. Vanaf oktober 2017 moet de maandelijkse gasproductie met nog eens 10% omlaag.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 2 mei 2017

Griekse belastingdienst krijgt toegang tot bankkluisjes

In Griekenland zijn bankkluisjes niet meer veilig voor de belastingdienst, want de fiscus heeft vanaf nu de bevoegdheid kluisjes open te maken en een deel van de inhoud in beslag te nemen. Met deze extreme maatregel probeert men de belastingontduiking in het land de kop in te drukken, een probleem waardoor de Griekse overheid jaarlijks miljarden aan inkomsten misloopt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 2 mei 2017

6 miljonairs delen hun beste investeringen ooit

De meeste miljonairs zijn ondernemers. Ondernemers kunnen dan ook de nuttigste tips geven over de beste investeringen die ze hebben gemaakt. Geld, tijd, visie, opofferingen, … ondernemen is veel meer dan alleen een bedrijf opstarten.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 2 mei 2017

Amerikaanse groeicijfers blijven tegenvallen

De consumentenbestedingen in de VS komen maar niet op gang, zegt macro-econoom Kees De Kort. En hij begrijpt wel waarom als hij naar de koopkracht van de Amerikaanse bevolking kijkt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 2 mei 2017

Enorme schuldenberg VS enkel (nog) houdbaar door (voorlopig) vertrouwen in dollar

Met het goedkeuren van de financiering van de federale regering in de Verenigde Staten tot eind september is alvast een nieuwe shutdown van de Amerikaanse overheidsinstellingen vermeden. Desondanks dit positief bericht toont is de achtergrond van dit alles negatief, namelijk het aanpakken van de Amerikaanse overheidsschuld.