EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19651 tot 19655 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 9 december 2014

Federal Reserve dwingt rijkere klanten andere oorden op te zoeken

De Too Big To Fail(TBTF) banken of de grote commerciële banken in Amerika vragen rijke klanten om hun deposito’s ergens anders te plaatsen. Het grote geld is niet meer welkom op de spaarrekening bij de grote commerciële banken. Doen de rijke klanten dat niet dan zullen de banken verplicht worden om een vergoeding te vragen.  Het gaat onder meer over JPMorgan, Citigroup, HSBC, Deutsche Bank en Bank of America.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 8 december 2014

Opnieuw bankier die dit jaar op bizarre wijze om het leven kwamen

In Oostende is woensdag het levenloze lichaam van Geert Tack aangetroffen. Tack werkte als private banker bij ING en beheerde portefeuilles van vermogende klanten. De man werd sinds 5 november vermist. Die dag was hij vanuit zijn woning in Haaltert naar zijn werk vertrokken, maar daar kwam hij nooit aan. Er werd een opsporingsbericht verspreid en er vond een zoekactie plaats in de buurt van het Zwin, waar zijn verlaten auto werd aangetroffen. Op 3 december werd dan zijn lichaam gevonden aan de kust van Oostende. De doodsoorzaak zal pas later kunnen worden vastgesteld, maar het parket kon al wel melden dat er geen sporen van uiterlijk geweld waren vastgesteld.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 8 december 2014

Russen kopen Porsches als warme broodjes

Waarde Russische Roebel verdampt en volgens Bloomberg kopen de Russen in rap tempo Porsches en SUV’s van Lexus om een verder verlies in koopkracht te voorkomen. Dat klinkt bizar maar de verkoopcijfers van de Porsche Cayenne Crossover is in november met 55% gestegen. De verkoop van Lexus nam zelfs 63% toe. Een lokale Lexus dealer heeft volgens Bloomberg extra personeel moeten aannemen om de orderstroom te kunnen afhandelen. Niet alleen het topsegment trekt sterk aan maar ook de goedkopere modellen beleven een soortgelijke ontwikkeling volgens Bloomberg. De waarde van de Russische Roebel zal naar verwachting komend jaar verder dalen.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: maandag 8 december 2014

Olieprijs nog één jaar op het huidige niveau?

De volgende twaalf maanden moet er wellicht geen fundamenteel herstel van de olieprijzen worden verwacht. Dat blijkt uit een rapport van Greg Sharenow, portfolio-manager bij het obligatiefonds Pimco. Hoewel deze situatie op korte termijn de druk op de oliesector zal handhaven, is er volgens Sharenow tegelijkertijd ook sprake van goed nieuws voor de wereldwijde consument.

Indien het herstel van de wereldwijde economie zich daadwerkelijk doorzet, zal daardoor volgens Sharenow immers meteen ook een basis worden gelegd om de olieprijzen na volgend jaar opnieuw te laten stijgen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 8 december 2014

Moet mensheid echt beven voor artificiële intelligentie?

Een aantal eminente wetenschappers en ondernemers hebben er recent voor gewaarschuwd dat artificiële intelligentie uiteindelijk in staat zal zijn om de dominantie over de wereld op te eisen en machtiger te worden dan de mensheid, maar anderen hebben het daarbij over een overdreven doemdenken. Dat zegt Leo Mirani, technologie-specialist bij het magazine Quartz. Volgens hen zal artificiële intelligentie immers vooral een assistent blijken die de mens belangrijke baten zal opleveren.

"Recent nog waarschuwde de natuurkundige Stephen Hawking voor de gevaren van artificiële intelligentie, die volgens hem het einde van de mensheid zou kunnen inluiden," voert Leo Mirani aan. "Eerder nog had ook Elon Musk, topman van het ruimtevaartbedrijf Spacex, de artificiële intelligentie de grootste existentiële bedreiging voor de mensheid genoemd."

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs