EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19656 tot 19660
Geplaatst op: maandag 20 oktober 2014

Column Kees de Kort | Mario en Klaas worden gillend wakker

Goed nieuws voor de consumenten, zegt BNR’s macro-econoom Kees de Kort, want de olieprijs zakt. Maar daar is niet iedereen blij mee.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 20 oktober 2014

'ECB koopt staatsleningen op'

De Europese Centrale Bank (ECB) is maandag begonnen met de opkoop van door onderpand gedekte obligaties bij banken. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 20 oktober 2014

Benzine en stookolie naar laagste prijs in bijna vier jaar

De maximumprijzen van benzine en stookolie gaan morgen nog wat lager, zo meldt de federale overheidsdienst Economie. Ze bereiken hun laagste peil in bijna vier jaar.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 20 oktober 2014

Ewald Engelen over het mislukte bezuinigingsbeleid

Als we over vijftien jaar terugkijken op deze wereldwijde financiële crisis zullen we tot de conclusie komen dat het economische beleid in de Eurozone veruit het slechtste was, zo stelt financieel geograaf Ewald Engelen in zijn nieuwste publicatie ‘Boekje voor Burgers’. Volgens Ewald Engelen ligt de crisis in de VS en in het Verenigd Koninkrijk al achter ons, maar blijft Europa vasthouden aan een destructief beleid van bezuinigen en begrotingsdiscipline.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 20 oktober 2014

Zombies in China bedreigen de economie

Het gaat al een tijdje niet goed met de economische reus die China is. Al van 2012 waarschuwen economen voor de enorme schuldenlast die het land moet meedragen:”Op het moment dat de Chinese economie afkoelt, leveren de zwakste bedrijven een strijd om te overleven. Wanneer ze er niet in slagen om de leningen terug te betalen die ze van het Chinese bankensysteem hebben gekregen, moeten ze failliet gaan. De banken moeten de leningen dan afschrijven en verliezen incasseren.”

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs