EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
31
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19666 tot 19670 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 1 december 2014

Be careful what you wish for.

Het is een waarheid als een koe, maar daarom gaat ze al zolang mee. Nu de Zwitsers in overtuigende meerderheid hebben gekozen tegen het uitbreiden van de goudreserves naar 20% bereiken de initiatiefnemers van dat referendum precies wat ze wilden voorkomen. Geen langzame terugkeer naar de goudstandaard van voor 1999 maar een totale uitverkoop van juist dat goud.

Door nu nee te stemmen, door het goud feitelijk af te schaffen, volgt men de trend naar volledig digitale valuta, zonder koppeling naar dat goud, maar daarmee geeft men impliciet en onuitgesproken onmiddellijk ook de toestemming het te verkopen. De politici hebben daarvoor geen halve woorden nodig. De zitten al verlekkerd naar de goudkoers te kijken. En de Zwitsers dragen inmiddels onmenselijke verliezen door de dodelijke euro koppeling. Het moet ergens vandaan gaan komen. Ze hebben weinig andere keus.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 1 december 2014

‘Uitruil tussen Duitsland en Frankrijk moet basis Europees groeipact zijn’

Europa is wel degelijk op weg naar iets wat op een fiscale unie lijkt, maar dat gaat via de achterdeur. Duitsland en Frankrijk moeten het eens worden over respectievelijk investeringen en economische hervormingen.

Europese Unie heeft altijd een crisis nodig om verder te komen en die dient zich momenteel aan in de vorm van een langdurige periode van extreem lage groei.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 1 december 2014

India schrapt omstreden quotum voor import goud

India heeft een einde gemaakt aan de omstreden 80:20 importregel, die voorschrijft dat minstens 20% van het geïmporteerde goud weer naar het buitenland geëxporteerd moet worden. Deze stap komt als een verrassing, omdat men tot voor kort juist rekening hield met nieuwe maatregelen om de import van goud af te remmen.

Lees verder op HollandGold
Geplaatst op: maandag 1 december 2014

Zwitsers krijgen goud niet klein

Op het moment van schrijven, bevindt de goudkoers zich op 1 178,74 USD per ounce, volgens Bloomberg. Dat is een stijging van 0,9930% tegenover de laatste openingskoer van 1 167,15 USD per ounce. Dat is, met andere woorden, niets.

Op het moment van schrijven, bevindt de goudkoers zich op 1 178,74 USD per ounce, volgens Bloomberg. Dat is een stijging van 0,9930% tegenover de laatste openingskoer van 1 167,15 USD per ounce. Dat is, met andere woorden, niets.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 1 december 2014

Oekraïne krijgt lening modernisering pijpleiding

Oekraïne heeft maandag een lening afgesloten van honderdvijftig miljoen euro voor de modernisering van een pijpleiding die Russisch gas naar Europa transporteert.

Dat heeft de Oekraïense premier Arsenij Jatsenjoek gezegd. De optimalisatie van de gaspijpleiding moet de kosten voor het aardgastransport met twintig procent omlaag brengen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs