EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19671 tot 19675 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 25 december 2014

Willem Middelkoop: Trichet Sees Opportunity for Global Monetary Reset (Bloomberg)

The day before Christmas seems to be a very special day. In 2013 the IMF decided to publish a Rogoff/Reinhart study on sovereign debt (restructurings) on Christmas Eve, possibly in an effort to avoid too much press attention. This year former European Central Bank President Jean-Claude Trichet choose the 24th of December to give his first interview in which he openly spoke about a possible global currency reset. In traditional central banker speak he calls it a ‘window of opportunity’ for a ‘G7 Currency Accord-deal’ towards a ‘stabilization relation between large convertible currencies.’ In our language an opportunity for a global monetary reset.

Lees verder op The BIG RESET
Geplaatst op: woensdag 24 december 2014

Inflatie Rusland komt in december boven 10 procent uit

De inflatie in Rusland is in december voor het eerst sinds 2008 tot boven de 10 procent gestegen, vooral als gevolg van de sterke waardedaling van de Russische roebel.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 24 december 2014

ECB staat voor verschrikkelijk dilemma

De Europese Centrale Bank staat voor een verschrikkelijk dilemma, waarbij willen of niet knopen zullen doorgehakt moeten worden. Het doorhakken van die knopen kan van doorslaggevend belang zijn voor de evolutie van de financiële markten in 2015. Want hoe we het ook draaien of keren, voor de ECB zal in het nieuwe jaar een belangrijke rol weggelegd zijn.

Met de zogenaamde bazooka stond diezelfde ECB goedkope leningen aan de banken toe, zodat die banken het geld opnieuw in de economie konden injecteren. Dat had echter weinig zichtbare invloed op het economische herstel. Dat geeft de ECB volgens Etienne de Callataÿ, hoofdeconoom Bank Degroof, een belangrijke reden om voorzichtig te zijn voor zij haar ultieme wapen van rechtstreekse financiering van de landen gebruikt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 24 december 2014

Olievoorraden VS nemen toe

De olievoorraden in de Verenigde Staten zijn vorige week met 7,27 miljoen vaten gestegen tot 387,2 miljoen vaten (van 159 liter). Dat maakte het Amerikaanse energiebureau EIA woensdag bekend.

Analisten hadden gemiddeld juist verwacht dat de voorraden met 2,5 miljoen vaten zouden dalen. Het EIA meldde verder dat de productie van ruwe olie in de VS vorige week met 10.000 vaten per dag is gedaald naar 9,13 miljoen vaten.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 24 december 2014

Recordaantal Fransen is op zoek naar werk

Het aantal Fransen dat actief op zoek is naar een vaste baan heeft in november een nieuw recordniveau bereikt. Zo'n 3,49 miljoen mensen zoeken werk.

Het aantal Fransen dat actief op zoek is naar een vaste baan heeft in november een nieuw recordniveau bereikt. Zo'n 3,49 miljoen mensen zoeken werk.

Daarmee nam het aantal werkzoekenden in Frankrijk met 27.400 toe ten opzichte van een maand eerder. De almaar stijgende werkloosheid is een kopzorg voor de Franse president François Hollande.

Die heeft juist gezworen de werkloosheid terug te dringen. Vorige maand liet Hollande nog weten dat hij zich niet herkiesbaar zal stellen in 2017 als de werkloosheid tegen die tijd niet is gedaald.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs