Nieuws / Artikelen met het woord

58207 artikelen gevonden. Artikel 19671 tot 19675
Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 4 oktober 2014

'Tienduizenden banen weg door automatisering'

Als gevolg van automatisering zijn de afgelopen jaren al honderdduizenden banen verloren gegaan. Onder meer de administratieve sector is erg gevoelig voor zogenoemde robotisering.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 4 oktober 2014

Dit is de slechtste goudinvestering die er bestaat

De herstelling van de Amerikaanse economie bevestigt door het beter dan verwachte banenrapport van vrijdag was een domper voor goud.  De stopzetting van de Quantetive Easing en de verhoging van de rente, moest het nodig zijn, zorgen voor een steigerende dollar. Hyperinflatie, het argument bij uitstek van de gold bull om voor het gele metaal te gaan, is nu verder weg dan ooit. Goud krijgt serieuze klappen, GLD ETF is een fonds dat de prijs van het goud volgt.

Junior goud mijnbedrijven reageren altijd al versterkt op de prijs van goud. De GDXJ ETF is een fonds en geeft de mogelijkheid om een korf van junior goudmijnen te volgen.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: zaterdag 4 oktober 2014

Jelmer Baukema over bitcoinregulering in EU en NL

De Week van Bitcoin 46 is advocaat Jelmer Baukema van Van Doorne te gast om te praten over bitcoinregulering op Nederlands en Europees niveau. Ook schuift Aaron van Wirdum aan om de Bitcoin Wednesday avond na te bespreken waar over het Bitcoin is Geld initiatief is gesproken en gestemd. En over de toekomst van Stichting Bitcoin Nederland. Tuur Demeester begint de uitzending met een uitgebreide fundamentele analyse van de prijs.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: zaterdag 4 oktober 2014

Het bitcoin-is-geld debat: and the winner is?

Afgelopen woensdagavond was het dan zover, Bitcoin wednesday #16. Een avond die grotendeels gewijd was aan de vraag: is bitcoin geld, en belangrijker nog: moeten we dat wel willen? Terugkijkend was het een nuttige avond waar de standpunten van beide zijden goed naar voren zijn gekomen en waarbij veel ruimte is geweest voor debat. Aan de andere kant zijn wat mij betreft de beide partijen niet veel verder tot elkaar gekomen en gaat de rechtszaak gewoon door.

Bron: z24.nl
Geplaatst: zaterdag 4 oktober 2014