EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19676 tot 19680 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 6 december 2014

De sleutel tot 'het goede leven' in 25 korte, maar krachtige tips

"Goed leven" heeft voor elk van ons een andere betekenis. Toch waagt Preston Waters van Elite Daily zich aan een objectieve definitie. Hij omschrijft 'een goed leven' als 'een ononderbroken reeks van steeds intensere gevoelens van voldoening'. Het heeft niets te maken met je materiële bezittingen, meent hij, maar alles met hoe je je voelt over je voorbije en komende verwezenlijkingen.

Met deze definitie in het achterhoofd geeft Waters vervolgens 25 tips om een 'goed' leven te leiden:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 5 december 2014

Italië krijgt lagere, Ierland positievere rating van S&P

Kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) heeft zijn kredietbeoordeling van Italië met een stap verlaagd van BBB naar BBB-. De vooruitzichten voor het land zijn stabiel, aldus de firma vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 5 december 2014

Goudprijs kan hoger als banken geld blijven drukken

Het kalenderjaar 2015 loopt op de laatste benen, veel beleggers zijn bezig om de boeken te sluiten en zich voor te bereiden op de eindejaarsfeesten. Uiteindelijk rijst dan spontaan ook de vraag wat hét thema van volgend jaar op de financiële markten zal worden. Maar het ziet er naar uit dat dit thema al bekend is.

Het kalenderjaar 2015 loopt op de laatste benen, veel beleggers zijn bezig om de boeken te sluiten en zich voor te bereiden op de eindejaarsfeesten. Uiteindelijk rijst dan spontaan ook de vraag wat hét thema van volgend jaar op de financiële markten zal worden. Maar het ziet er naar uit dat dit thema al bekend is.

Alle aandacht zal namelijk uitgaan naar de centrale banken die hun geldpersen op volle snelheid laten draaien. De Amerikaanse centrale bank is daarmee weliswaar gestopt, maar de Japanse, de Chinese en de Europese kunnen daarvan profiteren. En die evolutie speelt natuurlijk in het voordeel van het goud.

Veel analisten vragen zich af waarom de goudprijs nog altijd niet echt in beweging is gekomen. Eerder deze week was er een aanzet tot herstel, maar dat herstel heeft zich tot dusver nog niet doorgezet. Geen enkele van de traditionele factoren heeft de goudprijs tot dusver kunnen stimuleren. De centrale banken hebben op grote schaal aan geldcreatie gedaan, wat inflatiegevaar met zich meebrengt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 5 december 2014

Alleen maar doemverhalen over de Japanse economie?

Recent kregen we te horen dat de Japanse economie in een recessie is beland. Uiteraard zagen we als gevolg van dit bericht een flinke koersdaling bij de Nikkei. Toch werd dit verlies al weer snel weggepoetst. Er zijn namelijk niet alleen maar doemverhalen over de Japanse economie.

De Japanse president Shinzo Abe heeft in april het btw-tarief verhoogd van 5 naar 8 procent en als gevolg daarvan zijn de consumentenbestedingen flink afgenomen. Het is daarom ook niet vreemd dat de macrocijfers over het derde kwartaal zeer slecht waren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 5 december 2014

Alleen Chinese centrale bank lijkt nog slagkracht te hebben

De centrale banken vechten zoals de situatie er nu uitziet op verloren stellingen, waarbij alleen de Chinese centrale bank nog over enige slagkracht beschikt. De Amerikaanse centrale bank staat te popelen om de rente te kunnen verhogen, terwijl zijn Europese tegenhanger als het even kan bijkomende stimuleringsmaatregelen zou willen nemen. Per saldo dreigt het financieel landschap steeds meer versnipperd te raken.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs