Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 19696 tot 19700
Bron: z24.nl
Geplaatst: vrijdag 8 augustus 2014

Moderne zeehelden: het bergen van de Koersk en zoeken naar MH370

Het Nederlandse Fugro gaat op zoek naar het wrak van MH370, de Maleisische vlucht die ergens ten westen van Australië in zee is verdwenen. Die keuze is niet toevallig. Nederlandse bedrijven hebben een naam hoog te houden als het gaat bergingswerkzaamheden en zoektochten op zee. Vijf voorbeelden.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 8 augustus 2014

Forse prijsdaling groente en fruit na sancties

De marktprijzen van groente en fruit zijn vrijdag nog zwaarder onder druk komen te staan door het wegvallen van Rusland als afzetmarkt.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 8 augustus 2014

Chaos bij grensovergangen Rusland

Bij de grensposten in Rusland is grote chaos ontstaan als gevolg van het importverbod op voedsel.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: vrijdag 8 augustus 2014

ExxonMobil start boring in Russische wateren

De proefboringen vinden plaats in de Karazee ten noorden van Siberië. De boringen die ExxonMobil samen met het Russische staatsolieconcern Rosneft uitvoert, zullen volgens het Kremlin tot medio oktober duren.

ExxonMobil heeft al eerder aangekondigd dit jaar bijna 40 miljard dollar te investeren in de zoektocht naar olie en gas. Honderden miljoenen dollars daarvan gaan onder meer naar proefboringen in de Karazee, die deel uitmaken van een langlopende overeenkomst met Rosneft.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 8 augustus 2014

Indiase zakenman draagt gouden shirt van 5 kilo

Een zakenman in India laat zijn vermogen graag zien aan de medemens. Op zijn 45e verjaardag besloot hij een wandeling door Mumbai te maken in een t-shirt van 18 en 22 karaat goud. De totale waarde van het shirt is geschat op $211.000. Vier bewakers houden hem in de gaten.