Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 19696 tot 19700
Bron: beurz.com
Geplaatst: dinsdag 2 september 2014

Bodem zilvervoorraad Shanghai in zicht

De Shanghai Futures Exchange publiceert via haar website de voorraadniveaus van de metalen die daar verhandeld en geleverd worden.

Uit de grafiek van de zilvervoorraad hieronder is een duidelijke trend te zien. Het trendkanaal is bepaald over de laatste 2 jaar en als we van het gemiddelde uit mogen gaan is op 1 oktober de zilvervoorraad van Shanghai op.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 2 september 2014

Fidel Castro voorspelt einde euro en dollar

Het "destructieve politieke en economische beleid van het Westen" zal er volgens Fidel Castro toe leiden dat de euro en dollar binnenkort afhankelijk worden van de Russische roebel en de Chinese yuan.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 2 september 2014

Energieprijzen drukken wereldwijd inflatie

De lage prijzen voor energie zorgen wereldwijd voor een lagere inflatie. De gemiddelde inflatie in de 34 grootste markteconomieën bedroeg in juli 1,9 procent, tegen 2,1 procent in juni.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 2 september 2014

Spanje schrijft obligatie met looptijd van 50 jaar uit

Het Spaanse ministerie van Financiën heeft maandag nieuwe staatsobligaties met een looptijd van 50 jaar uitgeschreven. Het land haalde €1 miljard op met een private plaatsing van de obligaties en profiteert zo optimaal van de extreem lage rente van dit moment.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 2 september 2014

Poetin biedt China belang in olieveld aan

Vladimir Poetin heeft de Chinese vicepremier Zhang Gaoli een belang in het op één na grootste Russische olieveld aangeboden.