Nieuws / Artikelen met het woord

58155 artikelen gevonden. Artikel 1971 tot 1975
Bron: Geotrendlines
Geplaatst: woensdag 7 juni 2017

Oliver Stone: We slaapwandelen richting een nucleaire oorlog

Volgens documentairemaker Oliver Stone moeten we ons ernstig zorgen maken over de toekomst van de wereld. Met de oplopende spanningen tussen Rusland en het Westen en alles wat op dit moment gaande is in de wereld lopen we het risico in een nucleaire oorlog gerommeld te worden.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 6 juni 2017

Goud kopen met korting, hoe werkt dat?

Marketupdate sprake met John Hooft van Gold Investments Europe over hun goudobligatie, een populair beleggingsproduct waarmee particulieren met een bijzonder aantrekkelijk rendement in goud kunnen beleggen. Hoe gaat dit precies in zijn werk? En hoe weet Gold Investments Europe een rendement van 6,5% voor haar investeerders te realiseren? We behandelden de meest gestelde vragen over deze goudobligatie.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 6 juni 2017

Miljonair worden? Dan moet je stoppen met deze slechte gewoonte

Voor veel mensen is dit waarschijnlijk een kip-of-ei verhaal, maar miljonairs zijn vaak gestopt met 1 zeer slechte gewoonte: klagen. Je kan zeggen dat het logisch is dat rijke mensen niet klagen omdat ze … rijk zijn. Anderzijds hebben niet-rijke mensen alle redenen om te klagen, ze zijn immers … niet-rijk. Maar klopt dat wel?

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 6 juni 2017

Aantal jobs voor blockchain-experts verdriedubbelde op 1 jaar

Op het professionele sociale netwerk Linkedin heeft het aantal vacatures voor blockchain-specialisten op één jaar tijd meer dan een verdrievoudiging laten optekenen.

Die cijfers tonen de sterke interesse aan voor personen die expertise in blockchain, de technologie achter de cryptovaluta, hebben opgebouwd.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 6 juni 2017

Bitcoin-koers op weg naar 3.000 dollar

De virtuele munt bitcoin zet haar opmars nog altijd verder. De munt was vandaag tot 2.871 dollar waard, een nieuw record. Tegenover eind vorige week kwam er maar liefst 17 procent bij.