EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19711 tot 19715 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 23 december 2014

Market Update (23 december 2014)

Vandaag in het nieuws: Saoedi-Arabie gereed voor olieprijs van $20 per vat, de roebel sterkt weer aan en toenemende anti-islam sentimenten in Duitsland.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 december 2014

Oekraïne voor $300.000 opgelicht met vals goud

De centrale bank van Oekraïne is voor $300.000 opgelicht door goudbaren te kopen die niet echt bleken te zijn, zo schrijft Russia Today. In plaats van zuiver goud bleek het om staven van lood te gaan, verhuld onder een deklaagje van goudkleurige verf.

Lees verder op HollandGold
Geplaatst op: dinsdag 23 december 2014

Miljarden op de bank, toch gaat Hongkongse vastgoedtycoon 5 jaar de cel in

Met een fortuin van minimaal zo’n 8 miljard euro is Thomas Kwok een van de rijkste mannen van Azië. Maar nu moet hij vijf jaar de cel in wegens omkoping.

Met een fortuin van minimaal zo’n 8 miljard euro is Thomas Kwok een van de rijkste mannen van Azië. Maar nu moet hij vijf jaar de cel in wegens omkoping.

Vastgoed en omkoping, ook in Nederland is het geen onbekende combinatie. Maar fraude is er in vele soorten in maten. In Hongkong  is het doek gevallen voor tycoon Thomas Kwok, vastgoedtycoon en één van de rijkste mannen in Azië, zo meldt persbureau

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 december 2014

Paniek over de woorden van de FED

De Amerikaanse centrale bank is in oktober een stapje terug gaan doen. Aan het eind van deze maand besloot de FED namelijk om het stimuleringsbeleid volledig af te bouwen. We zouden dus kunnen zeggen dat de Amerikaanse economie het op dit moment zonder de geldinjecties van de FED moet doen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 23 december 2014

10 smulgrafieken die 2014 smaak gaven

Geen serieuze crisis op aandelenmarkten in 2014, geen grote sprongen van de economie. Toch biedt het jaar voldoende stof voor een reeks spectaculaire grafieken. Z24 zocht en vond er tien.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs