Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 19721 tot 19725
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 7 augustus 2014

Goudprijs bereidt zich verder voor op volgende fase in de stierenmarkt

De mainstream media springt graag op de korte termijn correcties van de goudprijs, maar ze gaan voorbij aan het feit dat de goudprijs nog steeds in een lange termijn opwaartse beweging zit. Er waren geen fundamentele redenen om de zware afstraffing van 2013 te rechtvaardigen. We bereiken opnieuw een verontrustende periode waarin onrealistische verwachtingen botsen met de realiteit, zegt Goldbroker.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 7 augustus 2014

Witte kassa kost horeca 68.000 jobs

Als de horeca straks helemaal in het wit zou werken, verdwijnen 68.000 van de 164.000 jobs. Dat schrijven Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen op basis van nieuw onderzoek van de Universiteit Hasselt naar de "witte" kassa die zwartwerk onmogelijk maakt. Die kassa is verplicht in 2015.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 7 augustus 2014

Bank of America schikt met recordbedrag van 12 miljard euro

Bank of America is niet ver meer af van een schikking met het Amerikaanse ministerie van Justitie. Met 16 tot 17 miljard dollar (12 miljard euro) zou het het hoogste bedrag ooit zijn voor een schikking van een burgerrechtelijk geschil tussen de Amerikaanse regering en een onderneming, zo meldt de Wall Street Journal.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 6 augustus 2014

Apps goed voor 1 miljoen banen in Europa

De markt van de apps voor smartphones en tabletcomputers zal dit jaar in de Europese Unie een omzet vertegenwoordigen van ongeveer 12,4 miljard euro. Direct en indirect is de 'app-economie' goed voor 1 miljoen banen in de EU. Dat staat in een rapport van het Britse marktonderzoeksbureau Vision Mobile.

Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: woensdag 6 augustus 2014

Afgestudeerde kan schuld steeds vaker niet afbetalen

Een groeiende groep afgestudeerden heeft moeite met het afbetalen van de studieschuld. Vanwege het tekort aan goedbetaalde banen waren vorig jaar ruim 93 duizend van hen niet in staat af te lossen, een toename van 76 procent in vijf jaar tijd.