EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
62
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19726 tot 19730
Geplaatst op: donderdag 16 oktober 2014

Wens te kopen bereikt nieuw dieptepunt

Uit de cijfers van de Eigen Huis marktindicator blijkt dat op dit moment slechts een op de drie personen de voorkeur heeft voor een koopwoning. Dit is minder dan de helft van het aantal mensen dat in februari 2008 aangaf de voorkeur te geven aan een eigen woning boven een huurwoning. Hiermee is een voorlopig dieptepunt bereikt in de geneigdheid om te kopen.

Lees verder op Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst op: donderdag 16 oktober 2014

Deflatie zet door in Spanje en Italië

Het gemiddelde prijspeil in Spanje en Italië is in september opnieuw gedaald. Dat blijkt uit een nieuwe raming van de Europese inflatie, die Europees statistiekbureau Eurostat donderdag heeft gepubliceerd.

Het gemiddelde prijspeil in Spanje en Italië is in september opnieuw gedaald. Dat blijkt uit een nieuwe raming van de Europese inflatie, die Europees statistiekbureau Eurostat donderdag heeft gepubliceerd.

In Spanje zakte het prijspeil vorige maand met 0,3 procent op jaarbasis. In Italië waren consumptiegoederen gemiddeld 0,1 procent goedkoper dan in september vorig jaar. In Spanje gingen de prijzen daarmee voor de derde achtereenvolgende maand omlaag, in Italië was het de tweede maand op rij met een negatieve inflatie.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 16 oktober 2014

Wat gaat er met de goudmijnen gebeuren?

AngloGold Ashanti Ltd. (ANG), de naar grootte de derde goudproducent in de wereld, verwacht dat de grote mijngroepen meer activa te koop zullen aanbieden. Volgens het management van deze mijngroep is dat niet meer dan logisch ook. Het komt er op aan om de marges op te drijven in een periode dat de goudprijs onder druk staat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 16 oktober 2014

Hoe zit het nu eigenlijk met het goud?

Er is waarschijnlijk geen enkele markt die zo in de gaten wordt gehouden als die van de edelmetalen in het algemeen en die van het goud in het bijzonder. De verwachtingen wat betreft de evolutie van de prijzen voor goud, zilver, platina, palladium, etc. waren hoog gespannen.

Zeker goud en zilver hebben die verwachtingen niet echt kunnen inlossen. Wat niet is kan natuurlijk nog altijd komen maar heel wat investeerders zijn toch het geduld met de edele metalen verloren. Want elke poging om de prijzen naar hogere niveaus te tillen was tot dusver geen lang leven beschoren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 16 oktober 2014

‘Fusie Ziggo en UPC kost 900 banen’

Ziggo en UPC Nederland zal het schrappen van zo’n 900 functies tot gevolg hebben. Dat meldde NRC Q donderdag op basis van ingewijden.

Dat aantal is hoger dan de 500 tot 600 banen waar de vakbonden aanvankelijk rekening mee hielden. Bij de twee ondernemingen zijn ruim 4350 mensen in dienst.

Lees verder op z24.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs