EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
30
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19731 tot 19735
Geplaatst op: vrijdag 17 oktober 2014

Olie. Economische oorlogvoering op z’n best

Voor Finansakrobat is het duidelijk: de olieprijzen worden gemanipuleerd:”En het is duidelijk wie er in z’n blootje wordt gezet.”

Voor Finansakrobat is het duidelijk: de olieprijzen worden gemanipuleerd:”En het is duidelijk wie er in z’n blootje wordt gezet.”

Kijk maar naar onderstaande grafiek. Die stelt de olieprijzen voor verschillende landen moeten halen om break-even te draaien. Als je dan ziet dat Rusland minstens 80 USD per vat moet halen om de kosten te kunnen dekken, is de timing van de dalende prijzen inderdaad heel erg opvallend.

Volgens de ondernemer vallen de dalingen namelijk samen met het moment dat de spanningen tussen de Verenigde Staten (VS) en Rusland. De VS lijken te hebben beseft dat ze over een grotere reserve beschikken dan hun Oosterse tegenhangers. Jim Cramer van CNBC beweert dat de Amerikaanse olieproductie pas zal verminderen bij 70 USD per vat.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 17 oktober 2014

Bijna 40 procent meer woningen verkocht in september

In september zijn 12.949 woningen verkocht, een stijging van 39,4 procent in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 oktober 2014

Is de zilverprijs vanaf nu een veilige belegging?

Zilver is misschien wel een van de slechtste beleggingen dit jaar. Nochtans oogt de toekomst rooskleurig voor het kleine broertje van goud. Enkele jaren geleden sprak men nog over een zilverprijs van $100 terwijl men nu spreekt over een zilverprijs van $5. Is er dan zo veel veranderd? Nee, er zijn nog steeds goede redenen waarom de zilverprijs terug zal gaan stijgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 17 oktober 2014

"Geef iedereen in de Eurozone 30.000"

De Europese economie lijkt maar niet uit de crisis te raken. Bezuinigen levert geen economische groei op, eerder het tegenovergestelde wordt bereikt. Het wordt tijd voor radicaal andere maatregelen. Herman Meester, gespecialiseerd in de moderne geldtheorie, pleit voor een bestedingsimpuls voor alle inwoners van de Eurozone.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 oktober 2014

2,5 miljoen Nederlanders leven onder armoedegrens

In Nederland leven 2,5 miljoen mensen onder de armoedegrens. Dat betekent een toename van 1 procent in 5 jaar, zo staat in een onderzoek naar de ontwikkeling en aanpak van armoede in Europa, dat vrijdag op de internationale dag tegen de armoede is gepubliceerd.

Het rapport is een uitgave van Platform31 uit Den Haag, een kenniscentrum voor stedelijke en regionale ontwikkeling, en het European Urban Knowledge Network (EUKN). Het risico van armoede en sociale uitsluiting onder kinderen nam afgelopen 5 jaar toe met 1,5 procent tot 17 procent. In totaal leven 604.000 Nederlandse kinderen onder de armoedegrens.

Lees verder op z24.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs