EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
16
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19736 tot 19740 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 22 december 2014

China laat zich niet van de wijs brengen

De Chinese economie zou volgend jaar ‘maar’ met 7,10% kunnen groeien. Dat lijkt slecht nieuws te zijn, maar daarbij toch de opmerking dat eender welk ander land dolgelukkig zou zijn met een dergelijke groeivoet. China laat zich niet van de wijs brengen, de Chinese regering volgt de ontwikkeling van de economie van minuut tot minuut. Wereldwijd maken de economen zich dan ook weinig zorgen over de groeivertraging in het land van het middenrijk. Ook voor de beleggers blijft China een factor waar terdege rekening mee moet gehouden worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 22 december 2014

Dwingen Amerikaanse en Arabische oliebaronnen Cuba op de knieën?

de morele winnaar van de verbeterde relaties met de Verenigde Staten, maar in werkelijkheid zag het land wellicht geen andere economische uitweg. Dat schrijft Jorge Castaneda, gewezen Mexicaans minister van buitenlandse zaken en professor Latijns-Amerikaanse studies aan de New York University, in een column voor de nieuwssite Project-Syndicate.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 22 december 2014

Column Kees de Kort | Een heleboel mensen in de problemen

De afgelopen vijf, zes jaar zijn er meer dan 20 duizend winkels gesloten in ons land. Dat is ongeveer 20 procent van alle winkels die er voor 2008 waren. BNR's macro-econoom Kees de Kort: "Nou is het verhaal wel dat er dat jaar ook érg veel winkels waren, té veel, maar goed: -20 duizend is behoorlijk."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 22 december 2014

China reikt Rusland helpende hand toe

China is bereid Rusland te helpen als dat nodig is, zo verklaarde de Chinese minister van Buitenlandse Zaken Wang Yi afgelopen weekend tijdens zijn bezoek aan Thailand. Hij zei tegen de South China Morning Post dat Beijing bereid is te assisteren om Rusland uit de crisis te halen. 

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 22 december 2014

Market Update (22 december 2014)

Vandaag in nieuws: China is bereid Rusland te helpen in de crisis, veel Europese burgers steunen sancties tegen Rusland niet en China vernieuwd valutaswaps met handelspartners.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs