EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19741 tot 19745 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 23 december 2014

De geheimen van geld (documentaire reeks)

Documentaire reeks door Mike Maloney over geld en het corrupte fiat valuta systeem.

Lees verder op vrijewereld.org
Geplaatst op: dinsdag 23 december 2014

Wit-Rusland weigert volgens Newsweek om te handelen in roebels

Terwijl Newsweek vorige week in een artikel uitweidde dat Belarus – beter bekend als Wit-Rusland – weigert om met Rusland handel te drijven in roebels, komt het Agence France Press (AFP) gisteren met het feit dat in Wit-Rusland een groot aantal bedrijven door toedoen van de overheid online geblokkeerd werden omdat zij haar prijzen aangaven in dollars.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 23 december 2014

'Ik begrijp niet waarom we blij zouden moeten zijn wanneer de Russische economie instort'

De Oostenrijkse kanselier Werner Faymann heeft in een interview met de krant Oesterreich de staten bekritiseerd die de sancties tegen Rusland willen verstrengen.

De Oostenrijkse kanselier Werner Faymann heeft in een interview met de krant Oesterreich de staten bekritiseerd die de sancties tegen Rusland willen verstrengen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 23 december 2014

Noorse miljardeninjectie in duurzame energie

Het Noorse staatsenergiebedrijf Statkraft gaat de komende jaren miljarden investeren in de ontwikkeling van duurzame energie, nadat het daarvoor een financiering heeft gekregen van de Noorse staat. Dat maakte het bedrijf maandag bekend.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 december 2014

OPEC houdt been stijf

Op de oliemarkten is alles op losse schroeven komen te staan. De forse daling van de olieprijs heeft Rusland met de rug tegen de muur gezet, maar ook in andere landen wordt de prijsval bij het zwarte goud als bijzonder pijnlijk ervaren. Anderzijds lachen de consumenten natuurlijk in hun vuistje vanwege het zo fors goedkoper worden van energie.

De olievlek deint uit, zo merkte Philippe Gijsels van BNP Paribas op. Onlangs moest de olieprijs nog maar eens achteruit nadat de Verenigde Arabische Emiraten met name van hun olieminister Suhail Al Mazrouei verklaarde dat OPEC de productie niet zou terugschroeven, zelfs niet als de prijs van olie naar 40 dollar per vat zou gaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs