EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
39
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19771 tot 19775
Geplaatst op: woensdag 15 oktober 2014

Daling olieprijs amper merkbaar aan de pomp

Het zal nog wel even duren voordat automobilisten de sterke daling van de olieprijs ook merken aan de pomp. Benzine en diesel zullen pas een stuk goedkoper worden, wanneer de prijzen van ruwe olie langer op een laag niveau blijven.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 15 oktober 2014

Dieselprijs zakt nog lager

De dieselprijs blijft zakken en zal vanaf morgen op het laagste peil staan sinds februari 2011. Een liter kost dan maximaal 1,372 euro, of een daling met 2,6 eurocent. Dat meldt de federale overheidsdienst Economie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 15 oktober 2014

Zand in Duitse groeimotor: inflatie blijft laag, economie koelt af

Het gemiddelde prijspeil voor consumenten in Duitsland is in september met 0,8 procent op jaarbasis gestegen.

Het gemiddelde prijspeil voor consumenten in Duitsland is in september met 0,8 procent op jaarbasis gestegen.

Dat bevestigen definitieve cijfers die het Duitse federale statistiekbureau woensdag heeft gepubliceerd.

In augustus bedroeg de inflatie ook al 0,8 procent. Dat is het laagste niveau in meer dan 4 jaar. Ten opzichte van de voorgaande maand bleven de consumentenprijzen in de grootste economie van de eurozone stabiel. Dat cijfer wijkt evenmin af van de eerder gepubliceerde raming.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 15 oktober 2014

Aandelen: Het is erop of eronder de komende dagen

De Amerikaanse aandelen kenden een scherpe correctie vorige week en het begin van deze week is ook niet veelbelovend. Sinds de piek daalde de S&P 500 al meer dan 5%, de Dow Jones bijna 5% en de Nasdaq iets meer dan 7%. Hier zijn verschillende redenen voor. Het is afwachten hoe de beurs nu verder evolueert, krijgen we een correctie of wordt het veel meer dan dat?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 15 oktober 2014

Gaat dalende olieprijs problemen opleveren voor Amerikaanse schalie-bedrijven?

Over the past 5 years, the shale industry, fabricated or real reserves notwithstanding, has been a significant boon to the US economy for four main reasons: it has been the target of billions in fixed investment and CapEx spending, it has resulted in tens of thousands of high-paying jobs, its output has been a major tailwind for the US trade deficit, and has generally been a significant contributor to GDP (not to mention various Buffett-controlled or otherwise railway corporations). And perhaps, most importantly, it has become a huge buffer to the price of global oil, as the cost curve of US shale is horizontal, with a massive 10,000 kbls/day available within pennies of $85/bl.

Lees verder op zerohedge.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs