Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 19771 tot 19775
Bron: nos.nl
Geplaatst: vrijdag 29 augustus 2014

19.000 mensen in geldnood erbij

Het aantal mensen dat de rekeningen niet op tijd kan betalen, blijft toenemen. De afgelopen zes maanden registreerden het Bureau Krediet Registratie (BKR) 19.000 consumenten met betalingsproblemen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 29 augustus 2014

Veranderde dit telefoongesprek de wereld ?

[...]

“The United States is and will remain the one indispensable nation in the world…no other nation can do what we do.“

Maar de wereld knaagt al langer aan de hegemonie van het eens zo machtige Verenigde Staten. Geen enkele natie slaagt er in om eeuwig de dominante speler te zijn in het globale schaakspel. Na Rusland, China, de Verenigde Arabische Emiraten, Egypte en Turkije lijkt het er op dat nog een ander zeer belangrijk land de hegemonie van de Verenigde Staten in twijfel trekt, namelijk … Duitsland!!

Angela Merkel zei het volgende na een gesprek met Vladimit Putin:

“Even a superpower can’t solve all of the problems alone anymore,” 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 28 augustus 2014

Nouriel Roubini spreekt beangstigend over de markten

Nouriel Roubini heeft er weer eens geen goed oog in. De professor die zelf niet zo dol is op zijn bijnaam Dr. Doom spreekt van een schizofrene situatie op de markten. De boodschappen die de beurzen en de obligatiekoersen uitdragen staan haaks op elkaar. De vraag is dan natuurlijk wie van beide het gelijk aan zijn kant zal krijgen.

De beurzen hebben een fantastisch jaar (2013) neergezet en hebben ook in de eerste helft van dit jaar redelijk goed gepresteerd. Op basis van de evolutie van de beurskoersen zou men mogen verwachten dat het met de economie de goede richting uitgaat. Snellere economische groei wettigt namelijk hogere bedrijfsresultaten en dus hogere koersen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 augustus 2014

Dit zullen de goud bulls graag zien …

Geduld is een goede deugd en wordt vaak beloond op de beurs. Echte believers in goud moeten al lange tijd geduld hebben, maar dit kan binnenkort beloond worden. De vorige keer bij dit signaal steeg de goudprijs zelfs 80 %.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 28 augustus 2014

Iedereen raakt gewend aan de recordkoersen

Kunt u zich het afgelopen jaar nog herinneren? Voor degenen die aandelen hadden gekocht was dit hoogstwaarschijnlijk een gouden jaar. Een dergelijk jaar zult u niet vaak meer meemaken. Maar was dit voor iedereen het geval? Daar kunnen we vrij kort over zijn. Nee, uiteraard was het afgelopen jaar niet voor iedereen een gouden jaar.