Nieuws / Artikelen met het woord

57643 artikelen gevonden. Artikel 19781 tot 19785
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 28 augustus 2014

De alarmbellen beginnen te rinkelen in Europa

De situatie in Europa is u waarschijnlijk al bekend. Meerdere Europese landen hebben nog steeds moeite om het hoofd boven water te houden en daarom wordt er steeds meer beroep gedaan op de Europese centrale bank. Deze Europese centrale bank, onder leiding van Mario Draghi, zou dan moeten helpen om het betreffende land er weer bovenop te helpen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 28 augustus 2014

FBI-onderzoekt rol van Rusland bij hacken Amerikaanse banken

De FBI onderzoekt of de Russische overheid een rol heeft gespeeld bij een recente aanval van Russische hackers op JPMorgan Chase en minstens één andere Amerikaanse bank. Die zou mogelijk een wraakactie zijn geweest voor de sancties die tegen Rusland zijn ingesteld, zo meldde persbureau Bloomberg op basis van ingewijden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 augustus 2014

Kan Rusland de hegemonie van de US Dollar doorbreken ?

De Verenigde Staten heeft enkele goede redenen om van Rusland opnieuw staatsvijand nummer 1 te maken: het is goed voor de defensie industrie en het geeft het volk een gemeenschappelijke vijand zodat het niet naar de incompetenties van de overheid kijkt. Maar Rusland is ook de eerste echte grote uitdager om de Amerikaanse dollar ten val te brengen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 28 augustus 2014

“8-stappenplan redding Euro”

Wim Grommen is in de pen geklommen en stuurde een open brief naar het IMF...

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 augustus 2014

De pijnlijke dood van de middenklasse

Ooit had de Verenigde Staten de meest welvarende middenklasse ter wereld, maar nu verdwijnt de middenklasse in snel tempo. De situatie in de Verenigde Staten is vergelijkbaar met Europa. Financiële repressie knijpt de middenklasse dood terwijl de rijken alleen maar rijker worden. Dit zijn enkele opvallende feiten die aantonen dat de Amerikaanse middenklasse in snel tempo weg kwijnt aldus The Economic Collapse, veel daarvan kan je doortrekken naar Europa.