Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 19806 tot 19810
Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 9 september 2014

Duitsland volgend jaar zonder nieuwe schulden

De Duitse regering wil volgend jaar geen nieuwe schulden aangaan. Dat blijkt uit de begroting die minister van Financiën Wolfgang Schäuble dinsdag indiende bij het Europees Parlement.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 9 september 2014

Koopkracht daalt vierde jaar op rij

De koopkracht van Nederlanders is in 2013 met 1,1 procent gedaald. Het is het vierde jaar op rij dat de koopkracht is afgenomen.

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 9 september 2014

Sjeiks zijn eruit: Dubai krijgt grootste luchthaven ter wereld

In de woestijn van Dubai verrijst alsnog de grootste luchthaven ter wereld. Leider sjeik Mohammed bin Rashid Al Maktoum heeft toestemming gegeven voor een investering van 32 miljard dollar (25 miljard euro) in uitbreiding van Al Maktoum International, nu nog het tweede vliegveld van het emiraat. Dergelijke plannen bestonden al langer, maar werden in 2010 in de nasleep van de kredietcrisis in de ijskast gezet.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 9 september 2014

China blijft een geval apart

De waarnemers die dit jaar een mening hebben durven te geven over China zaten er vaak naast. Maar laten we even eerlijk zijn. China is toch ook een geval apart? We krijgen namelijk geen enkele hoogte van de Chinese economie. De een vertelt ons dat de Chinese economie weer de ‘oude’ is terwijl de ander zegt dat er nog genoeg bedreigingen zijn. Voor de beleggers is de Chinese beurs dus nog steeds een beurs vol met onzekerheden.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 9 september 2014

Nergens is inkomen zo gelijk verdeeld als in België

Nergens in Europa is het beschikbare inkomen zo gelijk verdeeld als in ons land. Dat bericht De Standaard, dat de fiscale aangiftes analyseerde en Europese data vergeleek over het beschikbare inkomen.