Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 19816 tot 19820
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 31 juli 2014

De clown hiernaast ziet er nog braaf uit, vergeleken met de Europese economie

Er is nog meer slecht nieuws te rapporteren uit Europese hoek – wij hadden het ook liever anders gezien. Desmond Lachman van denktank American Enterprise Institute (AEI) meldt dat de Europese schuldencrisis nog lang niet over is. Dat doet hij op basis van gegevens van Eurostat, het statistisch bureau van de Europese Unie (EU).

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 31 juli 2014

Overzicht sancties Rusland tegen EU

De sancties die de Europese Unie en de Verenigde Staten hebben opgelegd aan Rusland vanwege de onrust in Oost-Oekraïne, lijken een Russische reactie te krijgen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 31 juli 2014

Italië en Frankrijk hebben nog genoeg problemen

Het herstel in de Eurozone gaat minder snel dan vooraf werd gedacht. Vooral Italië en Frankrijk hebben het zichtbaar moeilijk om de strenge hervormingen van de ECB op te volgen. In het bijzonder is Frankrijk erg negatief geworden over deze strenge hervormingen.

De Europese centrale bank (ECB) heeft haar handen vol aan de Eurozonelanden die het beleid niet kunnen naleven. Ook Griekenland toont nog geen tekenen van een echt herstel. De werkloosheid is bijvoorbeeld nog steeds torenhoog, om nog maar te zwijgen over de jeugdwerkloosheid.

Bron: welingelichtekringen.nl
Geplaatst: donderdag 31 juli 2014

Lukoil trekt zich terug uit Oekraïne

KIEV (ANP) - De Russische oliemaatschappij Lukoil trekt zich terug uit Oekraïne. Het concern meldde donderdag dat het alle benzinestations en olieopslagpunten in het land overdoet aan het Oostenrijkse AMIC Energy Management. Het Russische bedrijf had in totaal 240 benzinestations en zes tankinstallaties in het land in bezit.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 31 juli 2014

Rusland en India gaan in eigen valuta handelen

De centrale banken van Rusland en India willen dat de handel tussen beide landen in de toekomst in Russische roebels en Indiase roepies wordt afgerekend. Op dit moment wordt de Amerikaanse dollar nog het meest gebruikt, maar daar willen de twee BRICS-landen verandering in brengen.