EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
32
kliks
26
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1986 tot 1990
Geplaatst op: woensdag 19 juli 2017

De kraan gaat weer open in Europa

In Amerika zakt het consumentenvertrouwen weg. Maar volgens Kees de Kort is de situatie in Engeland veel prangender. In Europa gaat de kraan gelukkig weer open.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 19 juli 2017

Venezolanen op de vlucht: buurlanden maken zich klaar voor toestroom

Terwijl hun land verder wegzakt in een humanitaire crisis door economische problemen en politieke onderdrukking, vluchten steeds meer Venezolanen naar de buurlanden om te kunnen overleven. Ze nemen er de onderbetaalde jobs aan met veel te lange werkuren en leven in weinig luxueuze omstandigheden. En toch, alles is beter dan in Venezuela op dit moment. "Nu geeft een dag werken ons tenminste toch nog voldoende geld om te eten en we hebben soms zelfs een beetje geld over om terug te sturen naar familie in ons thuisland", zegt de 21-jarige Paola Gonzalez, die naar BogotĂ , Colombia, is gevlucht. "In Venezuela konden we niet overleven."

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 19 juli 2017

Het einde van de dollar hegemonie nadert

Een van China’s meest vooraanstaande economen Dr. Xiang zette onlangs het huidige dollar-systeem uiteen in zijn boek getiteld “The Collapse of the International Monetary System”. Dr. Xiang is een econoom uit een jongere generatie. Hij heeft een kritische blik op de huidige economie, aldus Willem Middelkoop op zijn internationale blog “The Big Reset”. Middelkoop kent Dr. Xiang persoonlijk, beide kennen elkaars boeken goed en delen dezelfde visie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 19 juli 2017

Nog nooit zoveel namaakspullen onderschept: dit zijn de populairste producten om te vervalsen

Namaak De Cel Namaak van de Federale Overheidsdienst Economie bestaat 10 jaar. In die periode werd voor meer dan 90 miljoen euro aan goederen in beslag genomen. Terwijl namaakproducenten steeds vernuftiger te werk gaan, worden ook de inspectiediensten steeds beter in het opsporen ervan. Vorig jaar werden in totaal 432.727 namaakgoederen in beslag genomen: een absoluut record.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 19 juli 2017

Garry Kasparov: “De Trump-trein nadert zijn eindstation”

De Russische schaakgrootmeester Garry Kasparov is Ă©Ă©n van grote critici van de Russische president Vladimir Poetin. Kasparov vluchtte na de moord op Boris Nemtsov in 2013 weg uit Rusland en woont nu in New York. Hij zegt altijd achterdochtig te zijn voor Russen en nooit thee te drinken met vreemden.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs