Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 1986 tot 1990
Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 11 april 2017

Japan en de demografische nachtmerrie: ‘Een type maatschappij dat we enkel kennen uit science-fictionfilms’

In 2015 telde Japan 127 miljoen inwoners. In 2065 zullen er dat nog 88 miljoen zijn, een daling van 39 miljoen op amper 50 jaar. Dat blijkt uit cijfers van het National Institute of Population and Security Research. De Japanse premier

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 11 april 2017

Martin Armstrong verwacht ineenstorting socialisme

Volgens trendwatcher Martin Armstrong stevent de Westerse wereld af op een nieuwe crisis die veel ingrijpender is dan alles wat we tot op heden gezien hebben. Hij verwacht een totale ineenstorting van het socialisme, omdat de staatsschulden op een gegeven moment onhoudbaar zullen worden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 11 april 2017

UBS: “Dit is onze verwachting over de goudprijs”

De goudprijs heeft er een geweldig kwartaal opzitten. Tijdens de eerste drie maanden van dit beursjaar wist de goudmarkt goede zaken te doen. En daarmee werd er een vervolg gegeven aan de herstelbeweging die in het jaar 2016 werd ingezet.

De goudprijs beweegt op dit moment nog een stuk onder het niveau dat in de zomer van 2016 werd bereikt, maar het negatieve sentiment van de laatste maanden van 2016 is de afgelopen tijd doorbroken. Op dit moment heerst er weer een positief sentiment onder de goudbeleggers en steeds meer beleggers zien in dat de goudmarkt wel erg interessant geprijsd is.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 11 april 2017

Gaat bitcoin ruim 4000% in waarde stijgen?

Met de huidige koers van $1200,- per bitcoin heeft het nog een lange weg te gaan, maar een aantal grote investeerders verwachten dat de koers van de eerste cryptocurrency ter wereld in de komende 13 jaar met ruim 4000% kan gaan stijgen. In dat geval zou een bitcoin in 2030 zo’n half miljoen dollar waard zijn.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 11 april 2017

Russische werknemer McDonald’s verdient meer dan arts

In Rusland verdienen artsen per uur minder dan medewerkers van restaurantketen McDonald’s. Dat is de conclusie van een studie van het Russische Centre for Economic and Political Reform over de nationale gezondheidszorg.

Er werd immers vastgesteld dat een Russische arts – die een opleiding van minstens zeven jaar moet volgen – een gemiddeld uurloon van 140 roebel of 2,30 euro ontvangt, terwijl een supervisor in een Russisch filiaal van McDonald’s op een salaris van 146 roebel of 2,40 euro kan rekenen.