EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19856 tot 19860 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 17 december 2014

Met deze beslissing doen de VS de economie aan het zinken

Momenteel kennen de Verenigde Staten (VS) heel wat beperkingen op de uitvoer van olieproducten. Al kan daar binnenkort verandering in komen. In het Amerikaanse Congres wordt een denkoefening gehouden om de restricties op te heffen.

En, dat bericht had niet op een slechter moment kunnen vallen. De prijzen van ruwe olie staan immers op het laagste niveau sinds jaren en daar heeft het heersende overaanbod op de markt voor een groot stuk mee te maken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 17 december 2014

Zal de euro helemaal door de vloer zakken?

Op de valutamarkten houdt de dollar momenteel stand rond 1,25 dollar. Een belangrijke reden daarvoor is de onrust die zich vanuit Rusland over Oost-Europa heeft verspreid. De spelers op de valutamarkten gaan op zoek naar zekerheid en denken die alleszins voorlopig te vinden bij de euro. Maar op langere termijn ziet het lot van de euro er een stuk onzekerder uit.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 17 december 2014

‘De Fed veroorzaakte de oliecrash, aandelen en vastgoed zullen volgen’

De crash van de olieprijs en de olieaandelen is een direct gevolg van het monetair beleid van de Federal Reserve. Door middel van QE en ZIRP heeft de Federal Reserve overal bubbels geblazen en de bubbel in olie is de laatste maanden leeg gelopen, aandelen en vastgoed zullen volgen aldus Peter Schiff op CNBC.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 17 december 2014

VS straffen oliebedrijven om handel met Syrië

De Verenigde Staten hebben woensdag sancties opgelegd aan drie Europese oliehandelaren vanwege hun handel met de regering van Syrië. Onder de bedrijven bevindt zich het in Nederland gevestigde Staroil.

[...]

Lees verder op fok.nl
Geplaatst op: woensdag 17 december 2014

De nieuwe charts op bitcoinspot.nl: Kijken, vergelijken en kopen op 1 plaats.

We zijn de afgelopen weken druk bezig geweest met de nieuwe wisselkoersen voor bitcoinspot.nl en we zijn erg trots op het resultaat. Vandaag wil ik jullie laten zien welke opties er beschikbaar zijn in de nieuwe charts en laat ik per functie zien hoe het werkt. We zijn gek op feedback dus mocht je nog op of aanmerkingen hebben dan horen we het graag!

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs