EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19861 tot 19865
Geplaatst op: zondag 12 oktober 2014

Rusland lost $53 miljard af

Despite the reassuring narrative from The West that Russia faces "costs" and is increasingly "isolated" due to sanctions for its actions in Ukraine, the most recent data suggests reality is quite different. First, capital outflows slowed dramatically in Q3 (from $23.7 billion in Q2 to $13 billion in Q3) with September seeing capital inflows for the first time since Sept 2013. Second, Russia's current account surplus was significantly stronger than expected ($11.4 billion vs $8.8 billion expected) driven by increased trade. Third, and perhaps most crucially, Russia paid down a massive $52.8 billion in foreign debt as Putin "de-dollarizes" at near record pace, reducing external debt to the lowest since 2012.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: zondag 12 oktober 2014

IMF waarschuwt voor "financiële ebola's"

De aanhoudend lage groei maakt de internationale economie bijzonder kwetsbaar voor nieuwe schokken. Politici moeten daarom de moed hebben de noodzakelijke hervormingen door te voeren om de groei te stimuleren. Dat stelden de 188 lidstaten van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) vandaag na afloop van hun jaarvergadering.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 12 oktober 2014

Nederland wordt waterexpert van Wereldbank

Nederland gaat de Wereldbank bijstaan bij het aanpakken van de waterproblematiek in de wereld. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 11 oktober 2014

Grillo wil referendum over afschaffing euro in Italië

Er moet in Italië een referendum worden gehouden om de euro af te schaffen. Dit heeft Beppe Grillo, de leider van de Italiaanse Beweging Vijf Sterren (M5S), zaterdag gezegd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 11 oktober 2014

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs