EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19866 tot 19870 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 17 december 2014

Daling olieprijs gevaar voor schalie-industrie VS

De daling van de olieprijs kan op termijn ook een probleem worden voor de Amerikaanse schalie-revolutie. De olie die van deze velden komt heeft een kostprijs van gemiddeld $60 per vat, wat betekent dat de winning van olie snel minder rendabel wordt. Dat terwijl er zo'n $550 miljard aan geleend geld in deze energiesector zit.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 17 december 2014

Nog even en niemand die zich de problemen van Italië nog zal herinneren

[...]

Dat is een ruwe beschrijving van de crisis die we tot op de dag van vandaag nog altijd kennen. Sommige landen, zoals Ierland, Griekenland, Spanje, Cyprus en Portugal hebben bij Europa, de Europese Centrale Bank (ECB) en het Internationaal Monetair Fonds (IMF) om geld moeten bedelen. Dat moet zeer gênant zijn geweest voor de politieke leiders van die landen.

Maar, al die tijd is er een land die door het oog van de naald is gekropen en niet op de intensieve zorgenafdeling van de Trojka is beland – of, moeten we palliatieve zorgen zeggen?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 17 december 2014

Russen kopen VS auto’s, waarom?

Omtrent de daling van de olieprijs doen heel wat verhalen de ronde. Eén van die verhalen is dat de oliemarkten gemanipuleerd zouden worden door de Amerikaanse banken, die op vraag van de regering in Washington de olieprijs kunstmatig naar omlaag gebracht zouden hebben. Dat zou gebeurd zijn om Rusland economisch op de knieën te krijgen. Het is inderdaad opvallend dat de olieprijs vooral sterk is gedaald na het neerhalen van het Maleisisch vliegtuig boven Oekraïne. Rusland is in belangrijke mate afhankelijk van energie voor zijn Gross Domestic Product (GDP) en het land wordt inderdaad bijzonder hard getroffen door de sterke daling van de olieprijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 17 december 2014

Agenda EU-top: investeringen en Oekraïne

Het aanjagen van de Europese economie door investeringen én de situatie in Oekraïne zijn de twee hoofdonderwerpen van de Europese top van regeringsleiders en staatshoofden deze week in Brussel.

Het lijkt vooral een sessie te worden waarin de leiders open gaan praten over welke richting het op moet gaan. Zware conclusies worden niet verwacht.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 17 december 2014

Doorbraak: Obama versoepelt embargo tegen Cuba

De Amerikaanse president Barack Obama herziet de kille relatie met Cuba, dat al 55 jaar wordt geregeerd door de gebroeders Castro.

De Amerikaanse president Barack Obama herziet de kille relatie met Cuba, dat al 55 jaar wordt geregeerd door de gebroeders Castro.

Het eiland zucht vanwege het communistische regime al bijna net zo lang onder een Amerikaans embargo. Obama maakt woensdag bekend dat het wordt versoepeld en dat Washington de betrekkingen wil gaan normaliseren, onder meer met de snelle opening van een ambassade.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs