Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 19871 tot 19875
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 28 juli 2014

Onschatbare tips om de juiste goudmijnen te selecteren in de volgende stierenmarkt

Er is geen substituut voor fysiek goud, maar in goudmijnaandelen heb je een ruime keus. Men zegt wel eens dat goudmijnaandelen met een hefboom bewegen ten opzichte van de goudprijs. Maar terwijl de goudprijs de laatste 10 jaar maal 3 ging, zijn goudmijnen zoals Barrick Gold, Newmont Mining en Harmoney Gold in waarde gedaald in deze periode. Het is dus essentieel om de juiste goudmijnen te selecteren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 28 juli 2014

Grieken moeten het met 817 euro per maand stellen

Het gemiddelde nettoloon in de privésector in Griekenland is in 2013 met 20 procent gezakt tot 817 euro in vergelijking met 2009, het jaar dat de sociaal-economische crisis losbarstte. In 2009 bedroeg het gemiddelde nettoloon 1.014 euro. Dat blijkt uit cijfers van het belangrijkste Griekse sociale verzekeringsfonds, melden Griekse media.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 28 juli 2014

Banken hebben gedrag sinds 2008 amper verbeterd

De Federal Reserve (Fed) van New York zet meer druk op grote banken om hun bedrijfscultuur en gedrag te verbeteren. Dat meldde de Britse zakenkrant Financial Times vandaag op basis van ingewijden.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: maandag 28 juli 2014

Banken beschuldigd Manipulatie Zilverprijs

Manipulatie van de zilverprijs is de laatste jaren veel besproken. Vandaag werd bekend dat Deutsche Bank, HSBC en Bank Nova Scotia worden beschuldigd van het manipuleren van de zilverprijs voor miljarden Amerikaanse Dollars. Een situatie die vergelijkbaar is met de manipulatie van de goudprijs. Eind mei kreeg Barclays een boete van €32 miljoen voor het manipuleren van de goudprijs ten koste van een cliënt van de bank. Lees het artikel Manipulatie Goudprijs.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 27 juli 2014

'Al 4 maanden minder brandstof verkocht'

Afgelopen mei is er, voor de vierde maand op rij, flink minder brandstof verkocht dan dezelfde maand in 2013.