EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19871 tot 19875 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 17 december 2014

Apple legt online verkoop in Rusland stil

Roebeltroebelen "Onze online winkel in Rusland is momenteel onbeschikbaar, omdat we onze tarifering herbekijken", meldt Apple in een mededeling. Volgens Bloomberg weet Apple zich geen raad met de grote waardeschommelingen van de Russische roebel.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 16 december 2014

Beleggen in Goud: 13% per jaar

Beleggen in Goud levert 13% rendement op 16 december 2014 in Goud

Beleggen in Goud levert 13% rendement op 16 december 2014 in Goud

Beleggen in Goud is de afgelopen jaren behoorlijk rendabel geweest. In de mainstream media wordt regelmatig gesproken over de daling in de goudprijs. In het jaar 2011 steeg de goudprijs naar een nieuw record van $1900 per troy ounce. Vanaf dat punt is de goudprijs gedaald naar de huidige prijs van rond de $1200. Goud zou zijn beste tijd gehad hebben en de bubbel in de goudprijs is gebarsten. Nu zijn wij voorstanders van goud als onderdeel van de beleggingsportefeuille en de statistieken geven eigenlijk aan waarom.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 december 2014

Japanse economie steeds dieper in recessie

Over het derde kwartaal is het Japanse BBP met 1,90% gekrompen, waar eerst sprake was van een krimp met slechts 1,60%. De recessie neemt in het land van de rijzende zon dus steeds scherpere vormen aan. De regering in Tokio zit met de handen in het haar. De zittende premier Shinzo Abe heeft de vervroegde verkiezingen weliswaar gewonnen, maar daarmee zijn de problemen niet opgelost. Het probleem is dat Japan er maar niet in slaagt om af te rekenen met de deflatieperiode die het land al enkele decennia teistert. Er zullen krachtige maatregelen noodzakelijk zijn om de Japanse economie uit het slop te halen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 16 december 2014

Russische regering treft maatregelen om de roebel te "stabiliseren"

Crisis in Rusland De Russische regering heeft extra maatregelen uitgewerkt ter "stabilisering" van de roebel die vandaag voor de tweede opeenvolgende dag in vrije val was. Dat heeft minister van Economie Aleksej Oeljoekajev na een spoedbijeenkomst van de Russische regering bekendgemaakt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 16 december 2014

Rusland heeft het pleit tegen het Westen verloren

Ergens in de wereld dreigt een schuldenprobleem gigantische proporties aan te nemen en tast het de economische eenheid aan. Ja, we hebben het wel degelijk over Europa. Aan de andere kant van dat continent bestaat er een land dat zowel Europees als Aziatisch is en een groot probleem met zijn munt heeft. Dan heb ik het natuurlijk over de Russische roebel.

Vandaag is dan ook de dag dat de geschiedenis ingaat als Zwarte Dinsdag voor Rusland. De acute rentestijging naar 17% heeft niet de zwaar getroffen munt niet mogen redden. Dat mag je ook niet verbazen als je weet dat de economie te zwaar steunt op de veel te lage olie-inkomsten.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs