EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19876 tot 19880 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 30 november 2014

BRICS sturen aan op de-dollarisatie

“Het is de hoogste tijd dat de munt die staat voor wereldwijde diefstal, misbruik en exploitatie – de Amerikaanse dollar – en die als instrument gebruikt wordt voor eindeloze oorlogsvoering en economisch terrorisme, vervangen wordt door een valuta met een vreedzaam fundament dat de nationale soevereiniteit van landen respecteert”, aldus voormalig Wereldbank econoom Koenig.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: zaterdag 29 november 2014

Chinese aandelenmarkt op een na grootste

Japan moest jaren geleden al de tweede plaats afstaan aan China als op een na grootste economie ter wereld. Ook op de aandelenmarkt is Japan nu ingehaald door China.

 Daarmee hebben de Chinezen na de Verenigde Staten de grootste aandelenmarkt ter wereld. Dat blijkt uit marktgegevens van persbureau Bloomberg.

De gezamenlijke beurswaarde van Chinese concerns klom vrijdag tot omgerekend 3,59 biljoen euro, na een stijging van 33 procent sinds het begin van het jaar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 29 november 2014

'Sancties kosten Rusland 40 miljard per jaar'

De Russische economie loopt dit jaar 40 miljard euro schade op door de sancties van de Europese Unie. 

De Russische economie loopt dit jaar 40 miljard euro schade op door de sancties van de Europese Unie. 

Volgend jaar is dat mogelijk zelfs 50 miljard, zei de Russische onderminister Aleksej Mesjkov van Buitenlandse Zaken zaterdag tegen persbureau Interfax.

Mesjkov baseert zich op cijfers van de Europese Unie zelf. ''Ik heb van onze kant nog geen cijfers gezien, maar die zullen vergelijkbaar zijn''. De onderminister zei daarbij dat de EU met de sancties in eigen voet schiet, omdat het geld en banen kost.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 29 november 2014

Spooksteden blijven China achtervolgen

Het probleem van de spooksteden verspreid over het Chinees grondgebied blijft veel economen fascineren. Hoe moet dit fenomeen geïnterpreteerd worden? Sommigen luiden het einde van de ‘boom’ in de Chinese vastgoedsector in, zij stellen dat gezien het overaanbod aan vastgoed de prijzen op termijn alleen maar kunnen instorten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 29 november 2014

Minder dan 1 miljoen arme Hongkong-Chinezen

Het aantal mensen in Hongkong dat in armoede leeft is vorig jaar gedaald tot 970.000, ofwel 14,5 procent van de totale bevolking van de Chinese stad. Dat heeft de hoogste bestuurder van Hongkong, Leung Chun-ying, zaterdag gezegd.

In 2009 waren dat er nog 1,04 miljoen burgers (16 procent). Hongkong is een van rijkste steden ter wereld. ,,We zijn nog niet tevreden. Armoedebestrijding blijft een prioriteit in ons beleid”, aldus Leung.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs