EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19891 tot 19895 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 17 december 2014

OESO wil dat ECB stapje verder gaat

De druk op de Europese Centrale Bank om bijkomende maatregelen te treffen wordt stilaan onhoudbaar. President Mario Draghi heeft dergelijke maatregelen weliswaar in het vooruitzicht gesteld, maar als puntje bij paaltje komt durft hij het toch niet aan om de daad bij het woord te voeren. Maar nieuwe ingrepen zouden alvast welkom zijn om het sentiment op de beurzen te ondersteunen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 17 december 2014

In 2013 nog minder elektriciteit opgewekt in Nederland

Het CBS meldde gisteren dat er in 2013 in Nederland 100,88 miljoen MegaWattuur (MWh) aan elektriciteit werd opgewekt. Dat was 1,5% minder dan in 2012, toen de elektriciteitsproduktie nog 102,51 miljoen MWh bedroeg.

In 2010 werd in Nederland de hoogste hoeveelheid elektrische energie ooit opgewekt: 118,1 miljoen MWh. Dat was peak-elektriciteit.

In de grafiek hieronder is de jaarlijkse produktie sinds 2000 weergegeven.

Lees verder op Cassandraclub
Geplaatst op: woensdag 17 december 2014

Geen enkele economie is gebaat bij de economische crisis in Rusland

Verschillende landen en ondernemingen hebben al een tijd last van de sancties die opgelegd zijn tegen en door Rusland. Daarnaast daalde de roebel vandaag wederom gigantisch. Dit kan alleen verklaard worden met enorm speculatieve orders. Currency wars iemand?

Naast de sancties en de speculaties in de valutamarkt heeft Rusland ook nog eens last van een absurde daling in de olieprijs. Maar Rusland is zeker niet de enige die massaal verliezen lijdt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 17 december 2014

Apple legt online verkoop in Rusland stil

Roebeltroebelen "Onze online winkel in Rusland is momenteel onbeschikbaar, omdat we onze tarifering herbekijken", meldt Apple in een mededeling. Volgens Bloomberg weet Apple zich geen raad met de grote waardeschommelingen van de Russische roebel.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 16 december 2014

Beleggen in Goud: 13% per jaar

Beleggen in Goud levert 13% rendement op 16 december 2014 in Goud

Beleggen in Goud levert 13% rendement op 16 december 2014 in Goud

Beleggen in Goud is de afgelopen jaren behoorlijk rendabel geweest. In de mainstream media wordt regelmatig gesproken over de daling in de goudprijs. In het jaar 2011 steeg de goudprijs naar een nieuw record van $1900 per troy ounce. Vanaf dat punt is de goudprijs gedaald naar de huidige prijs van rond de $1200. Goud zou zijn beste tijd gehad hebben en de bubbel in de goudprijs is gebarsten. Nu zijn wij voorstanders van goud als onderdeel van de beleggingsportefeuille en de statistieken geven eigenlijk aan waarom.

Lees verder op thebullionhouse.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs