Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 1991 tot 1995
Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 7 april 2017

De ontmoeting Trump-Xi gaat over 1 grafiek. Dit is ‘m

De Amerikaanse president Trump reisde donderdag af naar zijn ‘Trump Mar-a-Lago Golf Resort’ in West Palm Beach (Florida), waar hij twee dagen lang zijn Chinese ambtsgenoot Xi Jinping en diens echtgenote te gast zal hebben. De tweedaagse zal een succes worden en wel om de eenvoudige reden dat beide een succes nodig hebben, vooral Trump, na het débacle van Trumpcare. Of ze punten van overeenkomst zullen vinden blijft een open vraag.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 7 april 2017

EU bevestigt de sancties tegen Russische oliereus

Het Europees Hof van Justitie heeft vorige week de Britse sancties tegen Russische oliereus Rosneft niet in strijd met de Europese regelgeving verklaard.

Een van die maatregelen zorgde ervoor dat Rosneft geen proefboringen meer mocht uitvoeren in de Arctische Zee op een diepte van meer dan 150 meter.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 7 april 2017

Stel jezelf deze 7 vragen indien je vroeger op pensioen wil gaan

Nooit meer moeten werken, het is een droom van vele mensen. Er zijn er die er in slagen om al op hun 30e of 40e op pensioen te gaan. Het is niet eenvoudig, maar daarom niet onmogelijk. Vroeger op pensioen gaan is niet voor iedereen, en dat heeft niet alleen met geld te maken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 6 april 2017

Duits werkloosheidspercentage neemt verder af

Duitsland wordt vaak gezien als de motor van Europa. Sommige economen zijn zelfs van mening dat Duitsland eigenlijk te groot is voor Europa. Dat is ook de reden dat Duitsland vaak een prominente plek inneemt binnen de beleidskeuzes die in Brussel worden gemaakt.

De meest recente macrocijfers maken duidelijk dat de Duitse economie op volle toeren draait. Vooralsnog lijkt Duitsland weinig last te hebben van de grote aantallen aan vluchtelingen die in Duitsland terecht zijn gekomen. Zo wist in het bijzonder de Duitse arbeidssector de afgelopen maand goede zaken te doen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 6 april 2017

5 extra creatieve manieren om geld te verdienen in je slaap

Een passief inkomen is de heilige graal naar financiële onafhankelijkheid. In het verleden hebben we al meermaals traditionele vormen van een passief inkomen aangekaart: een blog, een e-boek, dividendaandelen, verhuur van vastgoed, … maar er zijn nog enkele, creatieve manieren om een passief inkomen op te bouwen.

Veel mensen zien het nut van een passief inkomen wel zitten, maar het ontbreekt hen aan de moed en het doorzettingsvermogen om het nodige te doen. Een passief inkomen komt er niet van de ene op de andere dag. Maar eens je het hebt, kan je nooit meer zonder (en moet je ook nooit meer zonder).

Dit zijn enkele extra, creatieve manieren om passief inkomen op te bouwen zodat je geld kan verdienen terwijl je slaapt.