EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1991 tot 1995 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 7 februari 2018

Groen licht voor cryptocurrencies in Amerikaanse Senaat: Bitcoin veert weer op

De Amerikaanse regulatoren hebben in een spannende hoorzitting in de Senaat in de VS hun zegen gegeven voor cryptocurrencies. De markt reageerde enthousiast: Bitcoin steeg in een stormachtige handelsdag plots weer 12 procent. Er komt een "do no harm"-aanpak bij de Amerikaanse waakhonden, en dat was het streepje goed nieuws dat de cryptomarkt echt wel nodig had.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 6 februari 2018

China wil yuan gebruiken voor handel met Cambodja

Cambodja heeft een voorstel van China ontvangen om de yuan te gebruiken voor transacties tussen beide landen. Dat maakte een woordvoerder van het Cambodjaanse Ministerie van Handel dinsdag bekend. China wil graag haar eigen munt gebruiken voor het internationale betalingsverkeer, omdat het omwisselen van en naar dollars extra kosten en een wisselkoersrisico met zich meebrengt. Ook past het binnen de Chinese strategie om de yuan naar voren te schuiven als internationale handelsmunt.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 6 februari 2018

Europese beurzen opnieuw stevig in het rood

De Europese beurzen hebben de handel vandaag opnieuw met stevige verliezen afgesloten. Brussel, Frankfurt, Parijs, Amsterdam en Londen noteerden allen meer dan 2 procent in de min. Vrees voor een stijgende inflatie en meer Amerikaanse renteverhogingen bleef de handel domineren. 

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 6 februari 2018

Herleeft de internetzeepbel?

Totaal onverwachts keerde afgelopen week de beweeglijkheid op de financiële markten terug. De barometer voor de volatiliteit, de VIX-index, wist op weekbasis zelfs met meer dan 50% te stijgen. De VIX-index stond sinds de Amerikaanse verkiezingen niet meer zo hoog.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 februari 2018

10 structurele en functionele problemen van cryptomunten

Ontegensprekelijk was 2017 het jaar van de grote doorbraak voor cryptomunten. De meeste cryptomunten stegen met meerdere duizenden procenten in de hoop om de wereld radicaal te veranderen. Begin 2018 volgde dan de ontnuchtering met dalingen tot ver boven 50% van de piek.

Volgens Peter L. Brandt, expert trading, kampen cryptomunten met 10 structurele en functionele problemen die de komende maanden en jaren opgelost moeten worden vooraleer de cryptomunten echt de wereld gaan veranderen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs