Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 19936 tot 19940
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 23 juli 2014

Spanje voert heffing op spaargeld in

De Spaanse regering heeft begin deze maand een 0,03% heffing op spaartegoeden goedgekeurd. Deze maatregel moet €400 miljoen in het laatje brengen, geld waarmee de Spaanse regering haar begrotingstekort kan verkleinen. Is dit de eerste stap naar confiscatie van vermogens? Het IMF heeft u reeds gewaarschuwd...

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 23 juli 2014

We leven in een wereld waarin nog weinig dingen goedkoop zijn

De wereld staat op zijn kop. Slechts 2 jaar na een van de grootste crisissen uit zijn geschiedenis kan Spanje lenen aan de laagste rentevoeten sinds … 1789. In New York werd het Art Deco Office verkocht voor $ 585 miljoen … 3 maanden nadat de waarde geschat werd op $ 466 miljoen. Frans kabel TV bedrijf Nemericable kon de grootste junk bond obligatie ooit uitgeven: $ 11 miljard aan … 4,875 %. Alle activa’s in de wereld boomen – alles is een bubbel aldus de NY Times.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 23 juli 2014

Is de Bitcoin wel zo interessant?

Ongeveer een jaar geleden kwam de Bitcoin verrassend in het nieuws. De virtuele munt was flink in waarde gestegen en daarvan schrokken diverse waarnemers. Afgelopen december wist de Bitcoin in een aantal weken tijd naar een hoge koers toe te stijgen. Daarna moest de Bitcoin helaas een toontje lager gaan zingen.

Dit beursjaar hebben we te maken met een Bitcoin die weer iets waarde probeert in te halen. Aan het begin van het jaar moest de Bitcoin namelijk heel wat waarde inleveren. Dit had vooral te maken met de sancties die tegen de Bitcoin werden opgelegd. Sommige landen gingen de Bitcoin blokkeren en daarom leek de droom van de Bitcoin in duigen te vallen.

Bron: Cassandraclub
Geplaatst: woensdag 23 juli 2014

Wie zijn de daders en hoe ga je dat waterdicht bewijzen?

Aanslagen met veel slachtoffers worden vaak misbruikt voor politieke doeleinden. De aanslagen van 11 september 2001 zijn daar een mooi voorbeeld van. De Amerikaanse regering heeft die aanslagen gebruikt als rechtvaardiging voor de invasie (en jarenlange bezetting) van Afghanistan en het gevangen houden en martelen van vele honderden moslims in Guantanamo Bay en andere gevangenissen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 23 juli 2014

Stapt Mexico over naar een nieuwe zilver standaard ?

Vele zien Mexico nog steeds als een arm land, een land waar basisdiensten ontbreken, een land met extreme gewelddadigheid en een land zo wanhopig dat iedere dag duizenden Mexicanen hun geluk proberen te gaan zoeken in de Verenigde Staten. Maar hier kan snel verandering in komen zegt SHTFPlan op SilverDoctors. De financiële leiders in Mexico zouden bezig zijn met een nieuw monetair stelsel gebaseerd op een zilver standaard.